bitpork blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Balatoni autós tali 2024

    Sziasztok Béláim!

    Szóval az van, hogy idén megindult a renovációs projekt. Ennek kapcsán a nyaraló alapig megszűnik és újra fog épülni (valamikor). Meglepetés nincs, ez igen csak nagyban befolyásolhatja a találkozót. Ugyan még nincs itt az ideje de már most kellenők gondolkodni 'B' terven mindenre is készülve. Várom az ötleteket és javaslatokat.

    Ha minden optimális akkor persze nincs szükség :)

    Blogbejegyzés 2 hónapja 12

  • Kb egy hónap a 2023-s Phautós balatoni tali

    Szevasztok!

    Mivel kezdünk az időben közeledni itt az ideje, hogy megnyissuk az ételes regisztrációt. Mindenkit tisztelettel kérek hogy jelezze (értelem szerűen írja be magát ebben a táblázatba!) mit és milyen mennyiségben igényel.
    Amint közeledünk a jelölt naphoz elkezdem a kalkulációt a beérkező számok tekintetében.

    Utolsó héten le lesz zárva a feliratkozás! ( Tehát Július 16.-n zárul )

    Kb két hét múlva lesz egy gyors egyeztetés az anyagköltségekkel kapcsolatban.

    Az új érdeklődők kedvéért meg kell jegyeznem:
    -csak hogy tudjátok miről is van szó a mi részünkről: Pulled pork, oldalas+saslik
    -a lista az alapanyagbeszerzés időpontjáig nem kőbe vésett, tehát vissza lehet lépni tőle!

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 10 hónapja 462

  • SegíCCSég!

    Kedves autós társaim a Phúrban!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni az itteni hobbista autós közösség tagjaitól. Van egy olyan helyzet hogy Hansot el szeretném adni (ha valaki kíváncsi akkor azért mert már nincsenek olyan nagy és hosszú útjaim ami indokolttá tenné. Helyben meg a villanynál nincs jobb alternatíva jelenleg). A hirdetést itt a ph-n kezdtem de már egy kereskedés is meg lett bízva.
    Az együttérzésetekre apellálva szeretnélek megkérni Titeket, hogy segítsetek nekem megosztással, ajánlással. Ha valaki sikerrel jár (és ezt felém valahogy jelzi), kézzelfoghatóan meghálálom! Megegyezünk mit szeretnél de lehet telitank vagy akár le is eheted :)
    Nagyon szépen köszönök minden jószándékot! :R

    Blogbejegyzés 10 hónapja 5

  • Tali időpont

    Sziasztok!

    Első infó a lehetőséggel kapcsolatban Július 20-27 és ebből következően szombat 22 lenne az összeröfi.

    Blogbejegyzés 9 hónapja 130

  • Autós tali 2023

    Sziasztok!

    Első körös egyeztetés alapján Augusztus látszik vállalhatónak.

    Persze addig elüthet a villamos, vagy jöhet egy újabb járvány de reméljük nem kell számolnunk ilyesmivel.

    Viszont felmerült egy nagyon is fontos kérdés: az étel. Mindenki a saját bőrén tapasztalhatja a helyzetet - az étel alapanyagok ára az egekben és nem látni a végét sem. Ennek fényében a szokásos szavazással indítunk. Kérlek mondd el a véleményed ezzel is könnyítve a tervezést!

    Blogbejegyzés 10 hónapja 39

  • Hp All-in-one pc

    Megöregedtem, no. A játék már másodrednű, néha azon veszem észre magam hogy csak úgy olvsagatom és próbálgatom a mindenfélét (pl Adobe) azon felül amit már most is tudnom kell. És még élvezem is kicsit.

    Szóval eljött a csere ideje annak hogy lecseréljem az amúgy is hangra (illetve annak hiámyára) optimalizált SFF gépemet egy AIO pc-re. Az egyszerű: lapost nem látom, felesleges madzagot meg nem akarok magammal cipelni ha meg kell mozdulni a nyaraló irányába. Szóval ez ment, és ez jött.

    Nekem nagyon betalált! Gyakorlatilag mindenre elég, és még esztétikus is. Sajnos KeletEU értékesítés híján lokalizát billentyűzet nem van, de abból a madzagos jobb is mint állandóan elemet cserélgetni.

    Minden ahogy kell, ráadásul életem első teljes gyári garanciás eszköze. Adtak rá 2 évteljes gyári garit. És itt van a malac kasztrálva. Eddig minden gépem takarítható volt porpisztollyal. Mert mindet meg lehetett bontani és így hozzáférni minden likhon. Hát ez, persze hogy most nem! Alul szíjja felül fújja, középpen nulla lik és mint ilyen ha belerakódik az alpvetően laptop alkatrészekből álló konstrukcióba a finom por akkor biza gond lesz. Takarítani csak és kizárólag a teljes hátlap leszedésével lehet-ne, de ugye ott a gari kérdése.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 2 éve 19

  • Még mindig Jó Ember!

    No , hát idén megint volt BRSZK. Asszony szürkeállományát meg is masszíroztam hogy csak lenne mi dolog a nyaralónál uh menjünk a Balcsira. Hogy, hogy nem éppen valamiért a 18-19 hétvége lett a befutó. És természetesen ellépve a kertészkedés elől, irány a BRSZK! :)

    Idén elég nagyra sikeredett a dolog, még ha a már volt kiállítók közül nem is sikerült mindenkinek jönnie: bőven volt még mit látni! Persze a házigazda lelkesedése és megszállott szeretete nélkül maximum egy üres tornacsarnokot lehetne körbejárni és ennek tekintetében nagyra értékelendő az energia amit Sándor évről évre belefektet.

    Már az utSZán látszott hogy vannak népek mert az árokpart teli volt autóval. Kicsit túlfutottam a kapubejárót, ezért ablak le visszatolattam megkérdezni hogy nem-e akad-e még-e hely-e bent-e? Dávid, akiről megírtam azt amit Bacsissal kapcsolatban fontosnak tartottam anno, már meg is jelent és mondta hogy még egy hely van, nyugodtan jöhetek mutatja az utat.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 3 éve 8

  • LáTTYátok feleim szömütökkel mikor vagymuk...

    Francia, Japán, Német, Olasz vagymuk jelen állás szerint

    Augusztus 7.-n!

    Kinek hogy, ossza be magának de a lényeg hogy autóbuzulás lesz!

    Étel szokásos - 2 saslik, és oldalas salátával kenyérrel vagy -pulled pork coleslaw salival. Nem bánom ha csak egyik lenne az élet is egyszerűbb, de soha nem a könnyebb utat választjuk hanem a helyeset :)

    Kérek minden érdeklődőt hogy felelősen töltse ki a regisztrációt (ha hozol valakit akkor őt még ha nem is akar enni, kérlek tüntesd fel külön sorba). Bárki bármit kér /kopf írja.

    Szeretném kérni, hogy az idei összeröfit látogatók rendelkezzenek oltási igazolással legalább egy megtörtént beadásról! Ezt a helyszínen -mindenki saját és a többiek érdekében villantsuk fel megérkezéskor. Köszönjük szépen!

    MOD

    Elhangzott kérdésként/kérésként így ide is beírom : a cím Sóstó Csanád utca 8.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 3 éve 257

  • Gyúrunk waze

    Blogbejegyzés 3 éve 10

  • Enciklopedia automobilica

    Golf mk1 GTI 1977 110LE 3 ajtó
    Ford Scorpio 2,8 Ghia 1986 146LE
    Alfa164 3,0 1989 184LE
    Renault 25 GTX 2,2 1989 123 LE
    Skoda Fabia 1.4 MPI 2003 68LE
    Alfa164 3,0 1992 184LE

    Nevesített autók

    Lujzi VW Passat B5 2006 2,5TDI tipronic 150LE
    Gazsi Audi Allroad 2,5TDI Tiptronic 2003 180LE
    Domi Audi Allroad 3,0TDI 2007 233LE
    Teddy VW Touareg 3,0 2005 224LE
    Max Audi Q7 3,0 TDI 2006 233LE +15% chip :D
    Hans Audi Q7 3.0tdi hybrid 384LE 2016

    Blogbejegyzés 3 éve 13

  • Zőccség

    Városi traktor rajongó a család, ez van. Próbáltunk minden oldalról alakulni és jövő-kompatibilisek lenni de nagyon sokáig nem sikerült a mindennapi igényeinket ezzel összefésülni.
    Voltak megkötések amik közel lehetetlenné tették az autó cseréjét. Ilyen volt pl a teljes értékű 5 személy minimum, de jó lenne a 7 ülés. Családi egyterű nem lehet, de alacsony építésű sem. Az is játszott, hogy mivel hozzászoktunk egy bizonyos kényelemhez, vénségünkre nem akartunk ebből sem engedni. Akkor az alkalmazkodás jegyében legyen már valamennyire zöld is. És ami a legfontosabb - férjen bele az összerakott keretbe.
    Olyan autó ami minden feltételnek megfelelne, csak ha valaki még nem ismerné a problémát, nem hogy nehezen található hanem konkrétan soha nincs :) Persze az ember igyekszik ilyenkor is a legjobbat kihozni a helyzetből így elkezd magával alkudozni. A végén meg mindig jön a klasszikus munkás ember befejezés mentén szabadon: tetszőleges mennyiségű káromkodás után minden autó keresés befejezettnek tekinthető.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 3 éve 71

  • Várom az ötleteket

    Tavaly mázlink volt. A hazai szabályozáson átcsúsztunk. Idén mi legyen a helyzet?
    Egyáltalán lenne elég érdeklődő?
    Várom a javaslatokat hsz-ben!

    Blogbejegyzés 3 éve 14

  • Hazai autó (vagy bármi) alkatrész árusok

    "Érdeklődjön!"

    Ok, akkor érdeklődök: oszt kedves édes anyád, ő, hogy-é van?!

    Blogbejegyzés 3 éve 35

  • Nem értem...

    Miért kell beleírni nagyon sok autó-hirdetésbe, hogy "Full-extra!" amikor az ég egy adta világon semmi köze a gépsárkánynak a valódi teljes felszereltséghez?! Kezdek agyilag kifeküdni - nem elég hogy IRL egész nap nyomják a pofámba a hazugságokat, már a használt autó piacot nézegetve is forráselemzést kell csinálnom ha tudni szeretném egy autó valódi felszereltségét :(

    Blogbejegyzés 3 éve 72

  • Az elmúlt 15 év beérett

    Testvéreim az ételben! Mai csinázmányunk - bérmennyire is szerénytelen ez tőlem, magunkról - megkoronázta az elmúlt 15 év grill múltunkat. Baconba tekert szűzérme és tarja hamuban/sütőben sült fóliás kuMPri.

    Vaku nélkül

    Vakuval

    Blogbejegyzés 4 éve 9

  • Stracotto még készületben

    Emlékeztek még erre? Na így néz ki készültében!

    Vaku nélkül

    Svakuval

    Blogbejegyzés 4 éve 0