Dr Smoke blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Wish Phone i12 pro okostelefon bemutató

    Rendeltem a Wish-ről egy készüléket. Készítettem róla egy bemutató videót.

    Blogbejegyzés 3 éve 10

  • Keresd a hibát! :D Bikinis test...

    Blogbejegyzés 5 éve 12

  • Asus Padfone S két hét után

    A közelmúltban itt kértem tanácsot, hogy milyen készüléket is vegyek, a Padfone S nem szerepelt a listán. Két oka volt annak, hogy viharos hirtelenséggel megvásároltam. Az egyik, hogy a kiszemelt három készülék közül, egyik sem lett újra online kapható a Telekomnál. A másik ok az ára volt, a jelenlegi előfizetésemmel 19 havi részletre elhozhattam 100.000 Ft-ért online kedvezménnyel. Ma újra megnéztem az árát és már nincs online kedvezmény. Azt hiszem jól jártam. :))
    A készülék egyenlőre nagyon tetszik. Engem nem zavar a tablet rész állítólagos ordas széles kávája, mert még így is sikerül néha belenyúlnom a kijelzőbe. :DDD
    Egyelőre 4.4.2. van rajta, teljesen jól működik vele, nem panaszkodom. Az Xperia P után egyszerűen felüdülés használni.
    Zsebben hordás szempontjából a mérete nekem már egy kicsit nagy, de majd megszokom, használat közben viszont nagyon jó. Egy nagyobb problémám van vele, hogy a hangszóró elég egy elcseszett helyen van. Amikor le van rakva valami sík felületre és csörög, még teljes hangerőn sem igazán lehet hallani. Az Asus mérnökei ezt egy kicsit elszúrták. Ha kijelzővel lefelé teszem le, akkor meg nem látom az értesítési ledet. Mindegy, ez legyen a legkisebb probléma. :DD

    Blogbejegyzés 9 éve 0

  • Telefonvásárlás előtti dilemma

    Bevezetés

    Lassan két és fél éve egy Sony Xperia P készüléket nyúzok. Amikor megvettem két szempontot kellett teljesíteni, viszonylag jó kamera és kompakt méret. Ebben a két dologban nem is csalódtam, viszont egyebekben igen. A rendszer nagyon lassú és az úgy nevezett hívásbug megkeserítette a mindennapjaimat. A jelenlegi Enigma rommal egy fokkal jobb a helyzet, de még így is gyászos a dolog.
    Már egy ideje nézegetem, hogy mi lehetne az utódja és három készülék maradt fent a rostán. Egyben ennyi pénzem nem lesz, ezért csak a kamatmentes részlet jöhet szóba és kizárólag a Telekom, mivel flottás vagyok és az előfizetésemet nem cserélném le semmire. A készülékek gyakorlatilag kártyás csomag árban vannak.
    Sajnos a kiszemelt háromból jelenleg kettő nem kapható a webshopban a készletértesítő pedig semmire nem jó, mert az értesítő email után sincs a webshopban (WTF?). Kettő közülük tavalyi csúcs készülék. Természetesen, ha tehetném LG G4-et vennék, de az ára a tűréshatáromon kívül esik és szerintem még fél évig nem is fog belekerülni.
    De nézzük is a versenyzőket.

    Honor 6

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 9 éve 23

  • Eddigi telefonjaim

    Ericsson GA318
    Első telefonom volt 2001-ben, de csak kölcsönben volt nálam, amíg nem veszek egy sajátot. Úgy emlékszem sms-t csak fogadni tudott, írni nem lehetett vele.

    Ericsson T10
    Elég sokáig használtam, egész jó kis telefon volt. Még mindig megvan.

    Siemens M35i
    Elég sokáig csorgattam utána a nyálam mire meg tudtam venni. Nagyon tetszett, jó volt használni, kényelmes volt a fogása. Öcsém egy rossz pillanatában földhöz vágta és darabokra esett. Össze lehetett rakni, de a hangszórója többet nem szólt.

    Siemens C55i
    Kellett gyorsan valami telefon, nem terveztem vele hosszú távra. Még mindig működik, jelenleg az egyik ismerősöm használja.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 9 éve 17

  • HP NC2400 és a 6600mAh kapacitású akkumulátor esete

    Nemrég beszereztem egy ilyen kis gépet, de az akkuja nem vette a töltést. Nyilván egy ilyen semmit nem ér, ha az ember nem tudja hordozni, ezért elkezdtem kutatni, hol is lehetne megfelelő árban szerezni egy telepet.
    Ebay-en keresgélve ráakadtam a megfelelőre és meg is rendeltem egy német eladótól. Vasárnap történt a leütés, hétfőn postára adták és tegnap meg is érkezett. Feltöltöttem és meglepetésemre az alábbi dolgot láttam. :Y

    Ha csak fele ennyi ideig bírja, akkor már elégedett leszek. :C

    Blogbejegyzés 9 éve 2

  • Hét év együtt! Acer Aspire 5520

    Az első laptopom volt és múlt héten úgy döntött nem működik tovább. Az alaplapja feladta a harcot, ennyit bírt. Voltak már jelei a dolognak, fel voltam rá készülve, de mégis rosszul érintett. Sokat használtam tanuláshoz, rajta írtam meg a szakdolgozatomat és ennyi volt. :O

    Blogbejegyzés 10 éve 7