dzsi23 blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • Tisell Marine Diver vs. Pagani Design PD-1661

    Először is leszögezném, hogy ez igazából csak egy hosszabb hozzászólásnak indult az Óra topikban, csak aztán túl hosszú lett, és nem akartam ezzel fárasztani azokat, akiket esetleg nem érdekel. Szóval senki se várjon költői képeket, brutális mennyiségű szóismétlést annál inkább.

    Már többször is nekiültem ennek az összehasonlításnak, de mégsem lett belőle semmi, mert elvette a kedvemet a Facebookon fellelhető Pagani-áradat, és az ennél is népesebb sznob-hadsereg, akik anélkül alkotnak véleményt, hogy a kezükbe fogták volna, vagy egyáltalán távolról láttak volna valaha ilyen órát. Még ha néha igazuk is van... Na, de már több mint 4 hónapja pihennek a képek a telefonomban, ne menjenek már kárba.

    Sokáig nem akartam Submariner homage-t, mert minden sarkon szembejön már (az eredeti, a homage, vagy rosszabb esetben a hamisítvány), a Tisellnek is sokáig ellenálltam, de folyamatosan csábított, míg végül augusztusban beadtam a derekam. Pár nappal később megjelent a Pagani is 40 millis változatban (előtte csak 43mm-es volt elérhető, de annál az arányok sem stimmelnek), és gondoltam, megnézem, mennyivel nyújt kevesebbet harmad- vagy negyedannyiért. Tehát, véletlenül sem arról szól az összehasonlítás, hogy melyik jobb, nyilván nem várható 100 ezres minőség 25 ezerért. Utóbbit is zöld lünettával szerettem volna, nagyon bejön a zöld kerámia, de akkor még csak kékben volt.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 2 éve 0