ish4d0w blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Vodafone eSIM -- Huawei P40 Pro

  2021. szeptember 18 (via [/nagy_vodafone_topik/hsz_65949-65949.html])
  Ma eSIM-re váltottam. Viszonylag rendben ment a váltás, bár volt némi komplikáció.

  A régi kártya azonnal, abban a másodpercben inaktiválva lett ahogy elindították a folyamatot, meglepően gyorsan, ennek örültünk. Aztán némileg meglepett (engem is és a Vodafone márkaüzlet dolgozóit is) hogy az eSIM QR kódos emailt a rendszerük nem küldte ki. Nem "nem jött meg", nem került a spam mappába se, rányomtam 50x a frissítés gombra, hogyaza, de semmi. Tényleg el sem küldték. Gmailes címmel próbáltuk amire eddig minden megjött a Vodától és hosszas utánajárás, után megerősítették hogy a Voda rendszer hibájából eredően az email el se lett küldve és nem is tudják újraküldeni.
  A kezdeti sokk után újabb hosszas utánajárással segítettek nekem megtalálni a QR kódomat amit én ekkor még nem láttam az online ügyfélszolgálaton. Ők megtalálták, beolvastam és működött. Azóta persze már én is látom az online felületen, a mobil menüpontban a pin+puk kódokat, a beállítások-sim kártyák menüpontban pedig a QR kódot is látom, meg az egyszeri jelszót hozzá ami kell majd, ha esetleg új készüléket vennék majd.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 4 hete 12

 • Huawei P40 Pro összefoglaló

  [Ismertető] [SzervizKereső] [KomfortSzerviz] [HiSuite] [Google hack] [Specifikáció]

  Ügyfélszolgálat elérhetősége:

  Telefon: +36 80 482 934 || email: [mobile.hu@huawei.com]

  Elérhető: minden hétköznap 08.00 - 20.00 között

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 4 hete 0

 • Huawei Google hack rövid összefoglaló

  Ez egy rövid bővítmény a Huawei P40 Pro topikban található összefoglalóhoz.
  Részletesebben a GMS szaktopik foglalkozik a témával, ezért kérdés esetén kérlek KATTINTS IDE. A hozzászólások ennél a bejegyzésnél tiltva vannak amiatt, hogy ne kétfelé, hanem csak a szaktopikba gyűljenek a kérdések.

  1. Egyszerű, biztonságos de nem teljes értékű megoldás Google Space a kedvencem az egyszerűsége miatt , ez egy egyszerű alkalmazás klónozó app, amit simán feltelepítessz és ezen belül klónozott formában eléred az appjaidat, amik immár kapnak Google támogatást. Ilyenkor Huawei P30 Pro néven jelenik meg a telefonunk az alkalmazások számára. Elérhető vele az igazi Play áruház is, és tölthetünk le onnan appokat, amik működni is fognak, igaz csak ezen az appon belül. Minden rendszerverzión és a teljes Huawei P40 és Mate 40 szérián is működik,semmilyen trükk nem kell hozzá.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 4 hete 0

 • Huawei WS7200 AX3 előnyök,hátrányok draft

  Piszkozati verzió

  Előny: a mesh képesség (HiLink), megbízhatósága, teljesítménye és korszerű, WiFi 6+ 160 Mhz hardvere, nagy nyereségű antennaszettje MU-MIMO-val.
  Hátránya hogy a max adóteljesítménye 20 dBm-re van korlátozva (szigorúan betartják az EU-s előírást és nem lehet megtrükközni)

  Blogbejegyzés 2 hónapja 0

 • Vodafone Internet Booster teszt

  Van megoldás, ha a wifi nem megfelelő és hálózati kábellel sem tudjuk a lakás minden pontjára eljuttatni a netet.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Cikk 3 hónapja 75

 • Vodafone Internet Booster beüzemelés (Rövid cikk kivonat)

  UPDATE: A cikk áthelyezésre került ide: LiNK

  Blogbejegyzés 6 hónapja 15