lolller blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Ügyfélszolgálat

  Van még itt Rajtam kívül más Ügyfélszolgálatos kolléga?

  Egyedül Én érzem, hogy a lakossági szegmensben egyre butábbak napról napra az emberek?
  Szögezzük le az elején. Nem azokkal emberekkel van problémám akiknek van egy megoldandó problémájuk, hanem azokkal akik azt képzelik Mi azért ülünk itt, hogy a nap 24 órájában rendelkezésükre álljunk legyen szó Bözsinéniről akinek a hétvégi bevásárlását kellene szerinte helyette elintéznünk vagy akár Józsibácsiról aki úgy gondolja a windows újratelepítése Ránk tartozik, mert ugyan valóban nem csatlakozik a gép az internetre, de másra se. Cserébe képtelen megérteni, hogy ez nem szolgáltatás működésbeli probléma és itt veri az asztalt. Nekem.

  Legszomorúbb az egészben az, hogy nem kell ehhez elhagyni a 70+ életkort. Ugyan így bejön a 20 éves fiatal is, hogy lefagyott az Alma logónál a telefon. Mindezt úgy, hogy a megyeszékhelyhez 85Km-ert utazik az irodába anélkül, hogy egy egyszerű újraindítást megpróbált volna. Persze bejön, vár 60 percet, mert az ilyen hasonszőrűekkel van tele az üzlet és Velük megy el az idő. Majd mikor ezzel megoldod a problémáját fél perc alatt egy köszönöm helyett oda büfög egy " Ezért vártam egy órát?". Ennél már, csak az a jobb mikor behozza a készülékét, hogy mindenféle hülye hirdetést bedob, meg lassú a telefon meg hiába érinti meg a gombot, nem érzékel. A böngészőben meg egyből nyílik a az xvideos meg a "ön Nyelt egy Iphone 11 készülék.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 4 hónapja 47

 • Rúzsaszín P20 köll!

  - Sziasztok miben Tudok Nektek segíteni?
  - Szia, telefont akarunk KIVINNI...(Okoska1) -Egy p20 lösz majd (Okoska2, természetesen köszönés nélkül).
  - Rendben, milyen színben szeretnéd? Van fekete illetve kék színben.
  - Rúzsaszín p20 köll.
  - Azt sajnos nem Tudok adni. Nálunk, csak Fekete és Kékben van, de Tudomásom szerint hivatalos Magyar forgalmazóknál ezek érhetőek el.
  - Akkó áfon nyóc rúzgold.
  - Abból csak aranyszínben tudnék adni, de jelenleg készleten fekete van csak 256GB-os változatban.
  -( Okoska1) Honnan szedted, hogy van p20 rúzsaszínbe?
  - (Okoska2) Az osztrákoknál van.
  - ????????????????? értem.
  - Amúgy Dominós a számunk, de részletre szeretnénk Oftosan (0Ft kezdőbefizetéssel.)

  Blogbejegyzés 7 hónapja 6

 • Huawei P20 pro vs Meizu 16th

  Sziasztok!

  A segítségeteket szeretném kérni. Adott a 2 készülék gsmarena-n már böngésztem mindkettőt, de kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Elég nagyot húzott a Meizu a 16-al illetve a nyilvánvaló árkülönbség is mellette szól meg persze az SAMOLED.

  P20pro tudása mellett ezen kívül még a hazai forgalmazás is erős érv.

  Tanácstalan vagyok. :U

  köszi
  Üdv,

  Blogbejegyzés 8 hónapja 16