oriic blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Születésnapi TheGamers Hungary nyereményjáték

  Két éves lett a TheGamers Hungary Facebook csoport és az Ajándékkosár kezdeményezésük, ennek tiszteletére negyedik alkalommal rendezik meg a BiG! különkiadást/nyereményjátékot.

  [link]

  Itt tudtok csatlakozni az oldalhoz.

  "Tisztelt Tagjaink.

  2018. 05. 07. napjával immár második életévét tölti be a csoport és az Ajándékkosár kezdeményezésünk, aminek tiszteletére, immár negyedszer rendezzük meg a BiG! különkiadást. Két év alatt, sok víz lefolyt a Dunán és rengeteg játékot ajánlottatok fel valamint nyertetek meg itt a csoportban, reméljük ezzel nagyon sok embernek örömet szerezve. Most, végignézve a diát, büszkeség tölt el, mit sikerült ismét összehoznotok.
  A mostani BiG kosár, több 1400€ azaz 430 ezer forint értékben gyűlt össze. Mindenkinek Gratulálok!"

  A felajánlott játékok listája:

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 10 hónapja 2

 • VamosART - Az első magyar YouTube csatorna, ami átlépte az 1 millió feliratkozót

  Videománia, Pamkutya, The VR - Biztos sokan ismerik ezeket a YouTube csatornákat, amelyek az ország legtöbb feliratkozóval rendelkező csapatainak tartanak. Azonban van valaki, aki náluk is jóval több követőt szerzett meg, ez pedig nem más mint Vámos Sándor csatornája: a VamosART. :R

  Kissé késve írom ezt a bejegyzést, ugyanis két héttel ezelőtt érte el Vámos Úr az 1 millió feliratkozót, jelenleg 1 017 954-en követik a csatornáját.

  Csatornájának leírása:

  "Rajzolással, festéssel kapcsolatos csatorna. Rajz, festés, grafika. Rajzolás és festés gyerekeknek és felnőtteknek. Anamorfózisok, optikai csalódások rajzolása bemutatása. A rajzolás tanulásának segítése. A rajzolás inspirálása. Portré és szituációs karikatúrák. Ábrázoló technikák, anyagok eszközök bemutatása. Iratkozz fel, hogy értesülj a legújabb videókról! Videó feltöltése hetente! Véleményezd amit láttál!
  Készítette, Vámos Sándor. Magyar vagyok."

  Csak egy a sok videója közül:

  Blogbejegyzés 1 éve 12

 • PixelCon 2017 - John Romero Budapestre jön!

  Ha pár éve valaki azt mondja, hogy egyszer személyesen is találkozhatok John Romeróval, kiröhögöm. De mégis megtörténik a dolog november 11-én.

  PixelCon 2017 - John Romero lesz a sztárvendég (GAMEPOD-ra kitettem már a hírt)

  Lehet szeretni vagy utálni, elmondani hogy mostanában nem sokat tesz le az asztalra, de Ő mégis csak Romero!! :C

  Blogbejegyzés 2 éve 9

 • Öngyilkos lett Chester Bennington, a Linkin Park énekese!

  Konkrétan sokkolt a dolog, még mindig nem hiszem el. Sokak szerint évek óta egyre gyengébb dalokat játszik a Linkin Park, de nekem akkor is a kedvenc bandám voltak. Most még jobban sajnálom hogy nem jutottam el Volt-ra a koncertjükre. :( :O 6 gyereket hagyott hátra...

  HVG cikk

  Egyik kedvencem tőlük:

  Blogbejegyzés 2 éve 55

 • PlayStation Now használata PC-n

  Üdvözletem Kedves Olvasó!

  Túl sok hajcihőt nem kerítek a dolognak, az alábbiakban a lehető legegyszerűbben, mondhatni nagyon fapadosan mutatom be, hogy lehet Magyarországról a legegyszerűbben, és a legkönnyebben kipróbálni a Sony PlayStation Now szolgáltatását.

  Ha van olyan aki nem tudná, a Now egy játék stream szolgáltatás, amelynek lényege, hogy fix havi vagy éves díjért cserébe számos PlayStation 3 és PS4 játékkal játszhatunk például PC-n. (korábban egyéb eszközökön is pl: TV-n, de ezek megszűnnek) Külön adatokat nem kell letölteni, minden játék streamelve lesz a gépünkre.

  A PlayStation Now jelenleg hivatalos nem érhető el Magyarországon, a legközelebbi országok, ahol él ez a szolgáltatás az Németország és Anglia.

  Mi leginkább az angol változattal foglalkozunk a lentiekben.

  Árazás:

  17 euró/ hónap (kb. 5200 Ft)

  Játékok listája:

  [link]

  Ha valaki szeretné kipróbálni, annak van lehetősége 7 napos trialra, ennek lényegét/leírását olvashatjátok lentebb.

  Ami szükséges:

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 2 éve 34

 • A Linkin Park is fellép a 2017-es VOLT nyitónapján

  Nem kell kommentelnem. Végre, végre végre. El sem tudom hinni. Az elmúlt években lejtmenetben volt a csapat, de én kitartottam mellettük, külföldre sajnos nem jutottam el. De ide elmegyek, mindenképp, ott fogok az első sorban üvöltözni. \o/

  Jegyek november 17-től kaphatóak. [link]

  Blogbejegyzés 2 éve 18

 • 5 napig ingyen letöltheti az iGO navigációt, teljes Magyarország-térképpel

  Forrás: HVG.hu

  "Az iGO ingyenes, de teljes értékű navigációs alkalmazásában többek között 795 km új útszakasszal és 610 új érdekes hellyel bővült a Magyarország-térkép.

  Tavaly 10 napon át volt letölthető az alkalmazás, amit akkor közel félmillióan töltöttek le az alkalmazást, melyhez most ingyenes frissítést tettek közzé – ennek apropóján pedig a következő öt napban (május 16-áig) ismét le lehet tölteni az ingyenes appot.

  Az androidos telefonokra, bármelyik iPadre, valamint iPhone 4S és újabb iPhone-okra kiadott appot az androidosok ide kattintva érhetik el, az Apple eszközeinek használói pedig az App Store-ból telepíthetik. A telepítőfájl mérete kb. 160 MB."

  Blogbejegyzés 3 éve 36

 • Streamelés PC-ről Twitch-re?

  A terv az, hogy ha már lett PC, akkor néhanapján jó lenne normális minőségben Streamelni a nagyvilág felé. Ebben kérném segítségeteket, hogy a legegyszerűbben plusz költségek nélkül, hogy tudnék a legjobb minőségben streamelni Twitch-re.

  Gép adatlapja:

  Samsung T260●ASRock 1150 B85M Pro4●Intel i5-4440●Gigabyte 7870 2GB●Corsair 8GB 1600 DDR3 Vengeance●PSU Thermaltake Hamburg 530W●Western Digital 3,5" Caviar Blue 1TB●KINGSTON 2,5" HyperX Fury 120GB●Cooler Master Master Midi● Zowie FK1

  OBS-t ajánlották a legtöbben, van esetleg valakinek tapasztalata vele? Mire érdemes odafigyelni, van valami tipp-trükk, hogy a legjobb legyen a streamem? Minden tanácsot elfogadok. Köszike. :R

  Blogbejegyzés 3 éve 20

 • Minefield - A böngészős aknakereső!

  Régen jelentkeztem böngészős játékokkal, de most egy újabb csodára találtam rá. :D Szerettétek/szeretitek a Windows-os aknakeresőt? Ha igen, akkor ezt is ki kell próbálnotok!

  Minefield

  Blogbejegyzés 3 éve 6

 • Tom Clancy's The Division - Chat, klánok, TS szobák, egyéb közösségi témák

  Innen jöttünk!

  A téma lényege, hogy ne a játék topikját tömjük tele offokkal és egyéb vitákkal, valamint a klán, chat és TS témákkal. A bejegyzés lényege, hogy akik PC-n közös játékot terveznek, azok itt tudják megbeszélni a részleteket, hogy milyen módon szeretnének klán formájában játszani, valamint a különböző chat témákat is itt lehet megbeszélni. Minden hasonló dolog törölve lesz a játék topikjából mert nem oda való.

  Köszönöm a megértést!

  oriic

  Blogbejegyzés 3 éve 29

 • Le Zap de Spi0n n°295

  Egyes részeknél nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. :) Plusz a híres Népszínház utcai villamosos videó is benne van. :D Híresek vagyunk!!44

  Blogbejegyzés 3 éve 4

 • Brutál PC 8,68 millió Ft-ból - De minek?

  YouTube-on jött velem szemben, aztán láttam, hogy felkerült egy gamer site-ra is, gondoltam kikérem a véleményeteket.

  30 ezer dollláros, vagyis közel 8,7 millió Ft-os PC 7 VGA-val, 2 CPU-val, 256 GB RAM mellett...

  Részletes lista a gépben lévő cuccokról.

  Ok, jó ideje nem vagyok már napi szinten informált a PC-s hardverekről, de a fenti gépnek konkrétan mi értelme? Vagizás, hogy ok ilyet is tudunk? Mert szép-szép, meg drága, csak értelme nincs sok szerintem. Ez 7 külön VGA (nem összekötve) vagyis 7 játékos használhatná a gépet. (egyenként egy Nano VGA erejével, aminél azért vannak jóval erősebb VGA-k)

  De minek? (azon kívül hogy reklám) Ebből az árból egy sokkal erősebb egyszemélyes gépet lehetne összerakni 4 utas SLI-vel, vagy CF-el, kevesebb monitorral. Ennyi erővel 7 Quadro is belemehetett volna, és az már magában 35 ezer dollár. :F Vagy én nem értek valamit?

  szerk: Of course, tudom hogy a cucc reklám, nem a srác saját gépe. :)

  Blogbejegyzés 3 éve 34

 • PC Master Race - Level over 9000

  Mindenféle sértődés és ellenségeskedés nélkül, de ez nagyon vadállat. :D

  Blogbejegyzés 4 éve 4

 • Jönnek a Replikátorok!!

  Csak úgy mindenféle komment nélkül. Íme az origamirobot (Részletek a Gizmodo oldalán)

  Blogbejegyzés 4 éve 12