PBalázs blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Ki tud fogalmazást írni Ruszó Tiborról?

  Én a Ruszó Tibor lapot úgy hoztam létre, hogy egy jogvédett szöveget bemásoltam a Wikipédiába. Azt nem tudom, hogy Tibor mikor született. Képtelen vagyok saját szavaimmal megfogalmazni a szöveget.

  Blogbejegyzés 2 napja 37

 • Azért vagyok blokkolva, mert csak egy IP címet használhatok

  Most május 8-ig leszek blokkolva a Wikipédián. Ha tehetném, én minden lap létrehozásához más-más IP címet használnék, hogy a Wikipédia ne tudja, hogy melyik IP címet kell blokkolni. Azért csak egy IP címet használhatok, mert az anyukámmal élek. Ha saját lakásom lenne, akkor könnyű lenne a helyzet.

  Blogbejegyzés 1 hete 45

 • Kötelező létrehozni a wikipédián a Titanium lapot!

  [link]
  Ezt legyenek szívesek ide bemásolni:
  [link]

  Blogbejegyzés 2 hete 23

 • Amire a google írja, hogy egyetlen dokumentumban sem található meg

  Ezt nézzék meg:

  Ma beírtam az Unciklopédiába ezt:
  [link]

  Blogbejegyzés 1 hónapja 24

 • Amire a google írja, hogy egyetlen dokumentumban sem található meg

  Ezt nézzék meg:

  Ma beírtam az Unciklopédiába ezt:
  [link]

  Blogbejegyzés 1 hónapja 0

 • Nem akarok nagy ikonokat az Óra alkalmazásban

  A gépemen Windows 10 van. Ilyen az Óra alkalmazás:

  Blogbejegyzés 1 hónapja 11

 • Amíg blokkolva vagyok, addig kötelező a piros hivatkozásokat nézegetnem

  A wikipédia leblokkolt engem:

  A blokkolót nem zavarják a piros hivatkozások, de engem igen. Akkor nem lennének piros hivatkozások, ha minden lapot valaki létrehozná. A wikipédia figyeli az IP címemet. Akkor tudnék lapokat létrehozni, ha más IP címet használnék.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 52

 • Nem érdekem, hogy legyen X Faktor

  Én Tatabányán, a Szent József napközibe járok. Most szigorítások vannak. A Szent József napköziben csak 5-en lehetnek. Nem tudom, hogy meddig kell még otthon maradnom. Az X Faktor tizedik évada tavaly lett volna. A tizedik évadot a végtelenségig is lehetne halogatni. A Megasztárból elég volt a hat évad. A The Voice és a Rising Star egy évad után megszűnt. Ha megszűnne az X Faktor, akkor azzal is úgy lennék, mint a Megasztárral, a The Voice-szal és a Rising Starral.
  Kétszer is volt arra példa, hogy csak fiúk maradtak versenyben: az első évadban kiesett Janicsák Veca. Tavalyelőtt (2019-ben) pedig az X Faktor közepén kiesett a Bagdi Enikő. Janicsák Veca és Bagdi Enikő kiesése után csak fiúk maradtak versenyben. Amikor már csak fiúk voltak versenyben, akkor én csak a műsorvezetőt néztem. Most viszont úgy van, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra a TV2-n vannak, s akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X Faktort.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 12

 • A Chrom-mal nem lehet képet feltölteni a Vaterára

  Ami egyáltalán nem kell, azt szeretném díjmentesen feltenni a Vaterára.

  A Kép hozzáadása esetén az egér ugyan kézzé változik, de nem jelenik meg semmi.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 8

 • GRAND THEFT AUTO

  Sikerült ugyan a játékot feltelepítenem a számítógépemre, de a program mindig leáll.
  Az Oracle VM VirtualBox-ra feltelepítettem az XP-t. A virtuális számítógépre is feltelepítettem a játékot, de hiába van benne a meghajtóban a CD, akkor is megjelenik ez a hibaüzenet:

  A játék nem folytatható a Play-el.

  Blogbejegyzés 2 hónapja 20

 • Ahány szám van az Mp3sparks-on, annyiszor kattintgatni kell

  Eddig itt volt olyan, hogy Preview full album, de most nincsen. Minden dalt végig lehet hallgatni, de amint vége a dalnak, a dallal együtt a zenének is vége van, s csak egyesével hallgathatóak meg a számok.

  Blogbejegyzés 3 hónapja 2

 • Egy lejátszási lista miatt nem vennék nagyképernyős telefont

  Az én okostelefonom még éppen belefér ebbe a tokba:

  A téli kabátomnak is van egy belső zsebe, melybe belefér a telefonom. Nagyobb telefon már nem férne bele.

  A SAMSUNG okostelefonomon kétféleképpen lehet egy lejátszási listát elérni:
  1. A böngészőből nyitom meg a YouTube-ot. Ilyenkor 20 perc után kiírja, hogy "A videó lejátszása szünetel. Tovább néznéd?" Ha valamivel el vagyok foglalva, s közben hallgatom a lejátszási listát, akkor kell egy ember, aki egy újjal megérinti az IGEN-t.
  2. Feltelepítettem a telefonra a NewPipe Legacy-t, de az egy lejátszási listából 3 vagy 4 dalt lejátszik, utána a lejátszandó dalnál a háromszög helyett egy homokóra látható a végtelenségig. Ilyenkor a telefont újra kell indítani, hogy tudjak rajta YouTube-ozni.

  Blogbejegyzés 3 hónapja 40

 • A lejátszási listából legalább 10 dalt szeretnék a bluetooth hangszórón hallgatn

  Nekem SAMSUNG telefonom van. A NewPipe a YouTube lejátszási listából csak öt dalt játszik le, a Youtube Vanced viszont nem telepíthető a telefonomra. A számítógépnek nincs bluetooth kapcsolata, ráadásul a távolság sem mindegy.

  Blogbejegyzés 4 hónapja 24

 • Ami akkor volt igaz, amikor írták

  Műsorvezetők, akik elhagyták a csatornájukat

  Amikor írták a honlapon levő szöveget, akkor pillanatnyilag igaz volt, egészen addig, amíg a Liptai Claudia volt a röfi. Amikor már Puskás Péter volt a röfi, akkor már nem volt igaz ez a szöveg:
  ,,Mostanában sokan azt találgatják, hogy az egyik jelmez az Álarcos énekesben bizony Claut rejti, és felmerült, hogy talán valahol műsorvezetőként is viszontlátjuk hamarosan."

  Én valamit szeretnék az átigazolásokhoz hozzáfűzni:
  Amíg nincs X-Faktor, addig mindegy, hogy a Kiss Ramóna meg az Ördög Nóra melyik csatornán vannak. Akik a TV2-n vannak, azok nem vezethetik az X-Faktort. Nekem az nem mindegy, hogy az X-Faktor tizedik évadik egy férfi (pl. az Istenes Bence) fogja-e vezetni, vagy egy nő. Ha az X-Faktor tizedik évadát is nő fogja vezetni, akkor már mindegy lesz nekem, hogy melyik nő lesz a műsorvezető.

  Blogbejegyzés 4 hónapja 3

 • A gamebase 64-ről támogatás miatt nem lehet letölteni

  Én Chrome-ot használok. A Chrome legújabb verziója csak a HTTP kezdetű honlapokat támogatja.

  Ha a honlapon rákattintok a 8BitFiles-ra, az úgy működik, mint a falra hányt borsó. Itt nincs olyan, hogy Link mentése másként. Nem tudom, hogy a GB64 mikori honlap, viszont amikor létrehozták a honlapot, akkor még a böngészők támogatták az FTP-t.
  Tóth Krisztián-nak is van egy C64-es oldala, de ott sok játéknak csak leírása van.

  Blogbejegyzés 4 hónapja 16