A4Tech X7 F5 gamer egér bemutató

Egy belépő szintű, ár/érték arányban jónak mondható gamer egeret szeretnék nektek bemutatni. – írta: Zoli0726, 11 éve

Az egérről bővebben

Bővebben

Az egér doboza arról árulkodik, hogy ez egy igazi gamer egér, és a "100% headshot" marketingszöveg is meg tudott mosolyogtatni.

Az egér külseje nem túlságosan kirívó, felülete enyhén érdes, nem csúszós, az ujjlenyomatokat nem gyűjti. Az összeszerelés minősége jónak mondható. A gombok nyomáspontja kellemes és határozott, nincsenek üresjáratok, hangjuk az eddigi egereimhez képest halk. A játékos mintázat nem hivalkodó, nem tűnik gyorsan kopónak. Külön öröm, hogy a kábel is harisnyázott.

Gombokból 7 darabot kapunk. Ezekből meg lehet említeni az oldalsó előre-hátra gombokat, melyek funkciója átállítható, illetve a piros triplatüzelés gombot, mely alapesetben 3 bal kattintással ér fel, közepes időközökkel. Ezen gomb időzítése és a lövések száma programozható igény szerint, így csökkenthető a visszarúgás ("recoil") FPS játékoknál. Az egérhez tartozó szoftverben néhány előre beállított profil is található.

Az egér 160 kByte memóriával rendelkezik, mely 5 makró tárolására elég. A makrók között a görgő alatti dedikált gombbal válthatunk, mely különböző színekkel világít, kivéve az első profilt, ott nincs világítás.

Dicséretes, hogy a gomb világítása igencsak mérsékelt, fényereje épp csak akkora, hogy lássuk, nem fogja bevilágítani a fél szobát.

Az egér lelke egy V-Laser érzékelő, melyről annyit lehet tudni, hogy jóval kisebb, mint a hagyományos érzékelők, pontosan egy 5 négyzetmilliméteres icipici lyuk van az egér alján, arról, hogy ez mennyire jó vagy rossz, sajnos nem tudok nyilatkozni. Elvileg bármilyen felületen képes pontos adatokat szolgáltatni.
Érzékenysége és gyorsasága jónak mondható, igaz nem rendelkezem nagy tapasztalattal gamer egerek terén, de én teljesen meg vagyok vele elégedve, minden úgy történik, ahogy én szeretném, a hirtelen mozdulatokat is jól követi, és lagnak nyoma sincs.

Több webshopban is hibás adatok terjednek az egérről, melyek azt állítják, hogy súlyozható, ez nem igaz, azonban erre nincs is szükség, mivel az egér súlya számomra optimális, se nem túl könnyű, se nem nehéz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt