A.P.R.P.M. mod

Asus csúcshardverekből megépült egyedi számítógép, ami a Bit-tech.net oldalon a hónap módjai frissítésében 1. lett. – írta: jones965, 7 éve

Ismét..

Mint a bevezetőben is utaltam rá, a gép elkészültét követően a Facebook-bejegyzést követően gyorsan szétszaladt a világhálón a megosztások kapcsán a fotóanyag, illetve a Bit-tec.net oldalon a hónap módjai frissítésben. Itt a még készülőben lévő munkák közül választanak ki néhány ígéretes alkotást, sikerült az első helyen végezni a szavazatok alapján. Erre aztán végképp nem számítottam!

Már lassan minden egyes munka után végig kell számolnom, hogy éppen hányadik munkát kezdtem el, de mikor ez az egész hobbi sorozat elindult, még korán sem gondoltam, hogy ide növi ki magát. Ennek az egész folyamatnak a szerves része természetesen az Asus Magyarország Kft, aki rendületlenül és kitartóan biztosítja számomra a hardvereket, azok közül is a felső kategóriába tartozókat. A mostani módhoz is tőlük érkezett meg a két fő hardver elem, az alaplap és a videó kártya. Ez utóbbi még annyira friss, hogy egyenesen Tajvanról érkezett meg másodmagával a hazai képviseltre, melyből az egyik mindjárt nálam is landolt. A másik hardver pár héttel előbb érkezett, melyről gyorsan készítettem is rövid bemutatót.

A fő komponensek, Asus Maximus IX Extreme és Asus GTX 1080Ti Poseidon

Már egy alkalommal kipróbáltam magam egyedi házépítéssel, most ismét elérkezettnek láttam az időt, hogy belevágjak egy újabb hasonló kategóriába. Az akkori módnak a neve Poseidon ROG mod volt, így a mostani elnevezésen egy kicsit módosítanom kellett, amit végül A.P.R.P.M.-nek kereszteltem el. (Asus Poseidon Rog Power Mod)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Tempered Glass Project

    Egyre gyakrabban jött az érzés, hogy valamit kellene mókolni a géppel. Gondolom, ez sokaknak ismerős!

Előzmények

  • Master Maker ROG edition

    A hazai Asus és Coolermaster képviselete és a német Nanoxia támogatásával egy újabb házmód született.

  • ASUS ROG STRIX GTX 1060 OC 6GB

    Ezért a pénzért egy nagyon csendes, nagyon hűvös, nagyon erős ZÖLD kártyát tudhatunk magunkénak.

  • Modding: Oázis ROG monitor

    Egy Sony Trinitron síkképcsöves monitor került átszabásra csúcshardverekkel megspékelve és vízhűtéssel kiegészítve.