Acer Aspire TimelineX 5830TG

Laposnak lapos, drágának drága, de jó is? – írta: Kolondrum, 13 éve

Előzmények

Apróbb hibák javítása délután! Látom látom én is.

Üdvözlök mindenkit! Mutatnék nektek egy elég borsos árú, ellenben nagyon szép és relatív gyors notebookot.
Kezdjük majdnem a legelején. Eladó sorba küldtem Acer Extensa 5635Z névre hallgató laposomat. Az utód vásárlásánál (csupa "á" betű: ) az volt a szempont, hogy játékra is befogható legyen alkalom adtán. Valamilyen szinten az asztalit szeretném szükségtelenné tenni mert van benne rendes VGA, rendes CPU és relatív nagy HDD. Aki ismer az tudja nem sokat játszok, de a lehetőségét meg akarom neki adni, még akkor is ha ez felárral jár.
Többféle márkát néztem meg, de csak az Acer volt az ami relatív jó VGA-val és I5-ös CPU-val adott gépet mondjuk úgy olcsón (~170K). A többi nemesebb gyártó I3-al adta a GT540-et vagy épp az I5-höz adott GT525-öt, valahol spóroltak az biztos. Az Acer Aspire 5755G és az előd 5750G került a látókörömbe, de el lettem ijesztve a típustól és rossz megérzés miatt sem akartam megvenni.
HW aprón Spyduck HP notijával szemezgettem, de valahogy nem vitt rá a lélek, főleg a VGA miatt ugyanis kicsit gyengusnak találtam tesztekben. El is vetettem a dolgot. Jött a fejvakarás most mi legyen.
Az Acer jó jó, de azért észnél kell lenni, kattintgattam és a Prohardver fórum alsó részében az acer shop-ra kattintva megláttam a TimelineX 5830TG névre hallgató csecsebecsét. Csak azért vettem meg őt mert most 3 év garanciával adták, rendkívül sok akkuidővel kecsegtetett, kék is volt tehát megtaláltam a jónak tűnő laptopot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt