AKRACING Player Gaming Chair

Gamer szék nem csak gamereknek! Vajon fontos-e egy jó szék, ha órákat töltünk a monitor előtt? – írta: lofagi, 8 éve

Csomagolás, szerelés

Ahogy említettem, nem vitték túlzásba a doboz dizájnjával töltött idejüket. Szolid, barna kartonpapír, semmi csicsa, kicsit negatívum, mert azért szeretem, ha már a doboz is igényes.

Persze apróság, mert úgyse nagyon tartom meg vagy nézegetem utána a csomagolást. Viszont ahogy kinyitottam, rögtön pozitív csalódás ért.

Csomagolásban csomagolás. Itt már nem szűkölködtek a készítők, durrogtatós zacskó (naná, hogy azzal is eljátszottam egy kicsit), kartonlap, doboz, fólia. Látszódott, hogy masszív alkatrészekből és anyagokból sem spóroltak a készítők. Szépen össze volt minden csomagolva, ahogy azt illik, s a tartozékok is mind megvoltak.

Kapunk egy leírást, hogy hogyan is kellene összeszerelni. Egyáltalán nem egy bonyolult dolog, de azért elővettem, nehogy kétszer kelljen valamit összerakni. Az összeszerelés kicsomagolással együtt 1-1,5 óra alatt meg is történt. Közben lőttem pár képet is, szóval egy gyakorlottabb, ügyesebb ezermester akár 30-45 perc alatt is simán össze tudja szerelni. Egyszerű az útmutató és könnyű a szerelés is.

Az összeszereléskor többnyire minden csavar a helyére került és minden passzolt. Két dolgot kivéve. Az egyik csavar nagyon nem akart bemenni a helyére. Illetőleg az oldalára felerősíthető műanyag védőszél, míg az egyik oldalon nagyon egyszerűen illeszkedett és semmi probléma nem volt a felszereléssel, addig a másik oldalon egyáltalán nem akart rendesen passzolni és hiába erőltettem, nem akart normálisan állni. Azt nem mondom, hogy egy prémium kategóriáról beszélünk, de azért azt elvárná az ember, hogy ilyen gondjai ne legyenek. Így végül úgy döntöttem, hogy nem rakom rá. Egyrészt, hogy magamat nyugtassam, másrészt pedig azért, mert ezzel a műanyag védővel elég visszás hatást kelt, mint valami silány minőségű kínai szék. Viszont ha nincs rajta, akkor a masszív fém látszódik, amitől prémium hatást kelt, legalábbis számomra mindenképp. Persze ez elég szubjektív.

Ahogy összeállnak szépen a darabok, a végeredmény elég lenyűgöző. A száguldás szerelmeseinek elengedhetetlen kelléke lehet egy ilyen szék, akár az irodában, akár a játékasztal mögött.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!