Android - Hasznos programok I.

Itt gyűjtöttem össze a reményeim szerint sokak számára hasznos alkalmazásokat, lehet csemegézni! – írta: aggleány, 13 éve

IRODAI ALKALMAZÁSOK

Documents To Go *

Ezeknek az alkalmazásoknak a közös tulajdonsága, hogy képesek dokumentumokat, excel és pdf fájlokat és prezentációkat megnyitni, és a fizetős verzióban szerkeszteni is. Használatuk egyszerű, mindegyikben lehet az adott dokumentumot nagyítani, kicsinyíteni tetszés szerint. A számítógépes office alkalmazásoknál kevesebb lehetőségünk van, de ennek ellenére nagyon jól jöhet egy ilyen program, ha nincs lehetőségünk notebookot hurcolni magunkkal, de azért megnéznénk az elmentett dokumentumainkat. Az irodai programok képesek szinkronizálni a Google Docs, Dropbox és hasonló számítógépes programokkal.

Alternatívák: Quick Office, Think Free Office, Office Suite, Picsel Smart Office

ezPDF Reader *

Ez a program a pdf formátumú fájlok olvasására, videó és audió fájlok lejátszására alkalmas. Képes kezelni a linkeket, olvasásnál változtathatjuk a betűméretet és az oldal nagyságát is.

Document Scanner *

Ennek a programnak a segítségével egy lefotózott dokumentumot átalakíthatunk pdf formátumba. Ha több oldalt szeretnénk összefűzni egy fájlba, az is megoldható. A program megkeresi a fényképezésre váró oldal négy sarkát, és precízen ehhez igazítja a képkivágást, hogy normális kinézetű pdf fájlt kapjunk. A kapott pdf méretét is változtathatjuk, és megadhatjuk, hogy színes vagy fekete-fehér fájlt szeretnénk.

Hasonló alkalmazások: Scan2PDF Mobile, Droid Scan Lite

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények