APC Back-UPS BE700GR szünetmentes táp

Ha eljő az áramszünet, én csak vállat rántok a szünetmentes barátommal. És ti? – írta: Kolondrum, 12 éve

Miért?

Azoknak akinek ilyen van! 2012.07.15

Üdvözlök mindenkit! A következő néhány oldalban megpróbálom bemutatni nektek ezt a hangzatos nevű APC márkájú szünetmentes tápegységet. Mire elég, mit lehet tőle várni és mi az amire azonnal nemet mond.

Először is a miértre térnék ki. Ez tipikusan olyan kiegészítő amitől a gép cseppet sem lesz gyorsabb vagy jobb, nem lesz tőle szebb, de mégsem hátrány ha beszerzünk egyet. Egészen addig nem érezzük hiányát, még nem tűnik el a 230V a konnektorból.

Néhány éve már felmerült bennem, hogy nem ártana, de aztán elmaradt pénzhiány és "nem lesz baj" hozzáállás miatt. 1-2 héttel ezelőtt azonban amikor az SSD-re átállás történt, jött egy áramszünet.
Pillanatig tartó (több mint 10 ms) amitől a router nem újraindult hanem megfagyott, a ledek abban az állásban maradtak amiben az áramszünet előtti pillanatban, a rendszerre pedig olyan hatása volt, hogy indítás után kékhalált dobott, majd miután végre elindult,a net nem ment, csak várakozott és várakozott, majd hirtelen észhez tért. Ott abban a pillanatban lett elegem!!! Mi az, hogy órákon át telepítek erre minden elszáll és utána nem is javul meg?!!!

Az első oldalon leírom, hogy annak akinek SLI rendszere van és/vagy szénné húzott 4 magos processzora az eleve ne is gondolkozzon ilyen szünetmentesben!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények