Asus TUF FX505DU: egyik fele nyers, másik égett

Sajnos ez a gép sem olyan, hogy a dobozból kivéve tökéletes, minden jól fut rajta. – írta: Darth_Revan, 5 éve

Bevezetés

Bevezetés

Az ASUS nagy múlttal rendelkezik gamer laptopok terén, illetve új technológiák bevezetésénél is sok esetben az elsők. Nincs ez másképpen a TUF FX505DU esetében sem, hisz ismét az ASUS az első egy új megoldás alkalmazásánál, ami ezúttal egy AMD és NVIDIA hybrid laptop! A CPU a legújabb AMD mobil CPU, a 3750H, míg a VGA a legújabb NVIDIA GTX 1660 Ti. További örömteli hír, hogy ezért az újdonságért az ASUS nemhogy nem számít fel extrát, de ráadásul más, hasonló VGA-val szerelt gépekhez képest jelentősebben olcsóbban adja. Továbbá itt még nincs vége a meglepetésnek, mivel a gyártó a vásárláshoz 60.000 Ft értékben még ad ajándékba táskát, fejhallgatót, egeret és egéralátétet is (az árat ajándékonként a legalacsonyabb árukeresős ár alapján számoltam).
De sajnos sokan szkeptikusan állnak a dologhoz és úgy gondolják, hogy "ez túl szép, hogy igaz legyen".
GTX 1660 Ti teljesítményéről sok helyen olvasni, így részletes játéktesztek nem lesznek, helyette ezen írásommal ismét arra próbálok összpontosítani, amire a legtöbb esetben a "celeb youtuberek" és a szakújságírók elfelejtenek kitérni: a feketelevesre, azaz a gép hibáira!
Az alacsony ár és az ajándékok miatt ugyan jelenleg készlethiány van a gépből, de írásommal hátha sikerül pár embernek segítenem a döntésben, mire újra feltöltik a készleteket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt