Az általunk szervezett 4., utolsó PH autós találkozó

Még mindig fontosnak tartjuk a névtelenséget levetkőzni és a kockulásból átváltani az üzemanyaggőzös módba. – írta: bitpork, 8 éve

Előzmény egy kis puffogással

Akinek még nem lenne teli a hócipője a témával, annak javaslom legalább átfutni a szárnypróbálgatások rövid leiratát - itt. A linken megtalálható dióhéjban, miért is indult a történet, majd mivé alakult.

Azoknak, kik már ismerik a történetet, nehéz sok újat mondani.
A koncepció alapja nem változott. Még mindig fontosnak tartjuk (bocsánatot kell kérnem a királyi többesért, de remélem az eddigi találkozókon megjelent phórum-társak osztják e véleményem) a névtelenséget levetkőzni, és a kockulásból kicsit átváltani az üzemanyaggőzös módba.

Az évek során formálódni kezdett egy olyan csapat az autós topikokban (elsősorban a Milyen autót vegyek? és Autós topik-ban tartósan jelenlévő, a bizonytalan phórum-társaknak segítséget önzetlenül nyújtó, aktív tagokkal a háttérben, amely igényelte az IRL kapcsolatot is. Mai világunk - sajnos vagy szerencsére, ezt döntse el mindenki - nagyon elszemélytelenedett. A PH nagy mennyiségben tartalmaz a halálhoz közelebb álló regisztráltat ezen témában, értelmezhetetlen módon ragaszkodással egy pofázmány innivalóhoz, és a viták személyes megbeszéléséhez. Ide jutottunk.

Három éve elkövettem a hibát, hogy a VAG topikban kezdtem el promózni a lehetőséget, és ez nagyon visszaütött - sokan iróniába hajló gúnnyal lerázták magukról a teljes sorozatot, mondván az exkluzív német autós összejövetel nem érdekes számukra. A szándék és az akarat soha nem az volt, hogy kirekesszünk bárkit is pusztán ízlésbeli különbségek miatt. Hála a szent fóliasátornak, a második évtől megjelenő japán szekciót vezető Qru oszlopos tagsága erősíti ezt. Az, hogy idén még sikerült neki egy IS250 tulajt autóstól is elcsábítania (innen is üdv megint bögre-nek! - szép a Lexus), számomra ritka kedves gesztus volt. Remélem nem volt nagy fikázás a parkolóban

A szervezés ugyanolyan nehezen indult, mint az elmúlt három évben. A korán elkezdődött szervezés nagyon hirtelen jött lendületet váltott ki a phórumtagokból. Akkorát, hogy az előzetes önbejelentkezések 200+ számát a végére csak mintegy 10%-ot kitevő autóbuzi vállalta fel. Természetesen a legaktívabb, a véleményük hangoztatásával legelöl járó tagok nem vállalták a világ legjobb autóit – de ami ennél is szomorúbb, magukat sem. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy ide most kellene-e írnom nickeket vagy nem. Végül úgy döntöttem, hogy felesleges indulatokat gerjeszteni. Aki eljött és ott volt, az talán megismerte valamennyire azt a közel 2 tucat embert. Aki meg nem jött el, lemaradt egy kis autóbuzulásról és kapcsolatépítésről.

Kicsit be kellett pakolni induláskor - volt két megállónk a teljes menetfelszerelésig. Az első

és a második stádium.

Kedden a megérkezésünkkor esett - a szakadt és/vagy ömlött lehet jobb kifejezés lenne – de annyira, hogy nem hogy előkészülni nem tudtunk, de elázott még a terasz is. Fűnyírás hello, derítő hello szokásos pánik ON

Elállt, így ha késéssel is, de neki tudtunk állni mindennek. Szombatig az idő marha gyorsan eltelt. Emlékem nem maradt, hogy mit, hogyan, és mennyit csináltunk, csak hogy mennyi hússal kellett birkózni az első pácolás utáni fagyasztásból kivéve.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények