Az Igazi Kincs - A játék - Frissítve (2017.10.26)

Egy magyar fejlesztésű, természetvédelmi ihletettségű játék, melynek elkészítésében aktívan részt veszek. – írta: Tanisz, 8 éve

Mi, az Our True Treasure csapat tagjai egy olyan projekt megvalósítását tűztük ki célul, amely korunk társadalmának környezetvédelmi szemléletét igyekszik megváltoztatni - mindezt interaktív, szórakoztató formában. Úgy gondoljuk, hogy az emberek környezettudatosságra nevelése akkor lehet célravezető, ha mindennapi életükbe lépve szólítjuk meg őket, értve ezalatt elsősorban a hobbi tevékenységeiket, amelyeket az emberek szívesen végeznek.

Az Igazi Kincs nem csak egy "oktatóprogram", hanem egy teljes értékű ügyességi, logikai játéknak készül, fűszerezve az akciójátékok és szerepjátékok egyes elemeivel.

A játék fejlesztése kb. 1,5 éve indult. Független fejlesztői csapat vagyunk, a fejlesztést teljesen önerőből készítjük. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne vennénk igénybe külső segítséget, ha az ütemezés és a szükség úgy hozza, akkor külső szakemberek segítségét is igénybe vesszük, viszont a munka oroszlánrészét mi végezzük.

Az Igazi Kincs egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. Az elsődleges platform a PC, de tervezzük konzolra is kiadni az elkészült játékot.

Ha valakinek felkeltette volna az érdeklődését a projekt és több információt szeretne a készülő játékról, az bővebb és teljesebb információhoz juthat a weboldalunkon vagy facebook oldalunkon.

Update( 2016.07.27) :

Publikáltunk egy új videót.
Ebben a játék főmenüjébe kaphattok betekintést:

Update( 2017.10.26) :

A fejlesztés nem állt le, hiába régóta nem jelentkeztünk.
Elindítottunk egy testvérprojektet, amivel tudjátok támogatni Az Igazi Kincs játék fejlesztését.
Ha érdekel a dolog, szereted a logikai játékokat és szeretnél nyerni is, akkor látogass el Brainy Shapes oldalra.

Előzmények