Beyond: Two Souls PS3 Bemutató

A mi világunkon túl is van élet, csak még nem ismerjük! Bemutató a szerintem eddigi legjobb játékról. – írta: Crydan, 10 éve

Bevezető

Manapság a folytatások, remake-ek korát éljük. A jól bejáratott címekbe próbálnak új ötleteket ültetni és eladni. Kevés az egyedi próbálkozás, de szerencsére vannak kiemelkedő alkotások, gondolok például a Dishonored-ra, vagy a RAGE-re. Mindezek mellett létezik a Quantic Dream stúdió, akik nem mindennapi alkotásokat tettek le az asztalra. PS2-n a Fahrenheitent. PS3-on pedig a Heavy Raint, amit sokan csúfoltak interaktív filmnek, ennek ellenére szaksajtó egyértelműen pozitív véleménnyel nyilatkozott róla.

Közvetlen elődje, nagy kihatással volt a játékra

Ám 2012-ben bejelentették a Beyond: Two Souls-t, amiről - megmondom őszintén - nem sokat hallottam, de némi utánanézés és screenshot elég volt ahhoz, hogy felkeltse érdeklődésemet. Ráadásul ez az első címem, amit előrendeléssel vásároltam meg. Kissé nehéz behatárolni, hogy ez most egy komoly film, vagy egy videójáték? Mindenki maga döntse el az olvasás után.

Öveket bekapcsolni, készüljetek a nagy utazásra!

Ami még fontos megemlítendő, hogy a játék magyar felirattal jelenik meg, a kevésbé angolul értők számára is megkönnyítve a történet megértését.
Egy kb. 10 perces telepítés után azonnal belecsöppenünk az események kellős közepébe.

FIGYELEM! A következő oldal SPOILEREKET tartalmaz, aki nem kívánja komolyabban megismerni a történetet, lapozzon a harmadik oldalra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények