Blackview BV8000 Pro: shenzheni páncélos

A shenzheni cég páncélosát lehet ütni-verni, vízbe dobni és szélsőséges időjárási körülmények között is használni. – írta: bloggiold, 6 éve

Adatkommunikáció, üzemidő, végszó

A Blackview BV 8000 Pro két nanoSIM-et tud fogadni, mindkét kártya 4G képes, a beszélgetések, melyeket akár rögzíthetünk is, mindkét oldalon jól érthető és hallható.

Adatkommunikációs képességek tekintetében minden adatott a boldogsághoz. Nem maradt ki egyetlen hazai frekvencia sem, így a B20-as 800 MHz-es LTE sáv, valamint a VoLTE technológia is támogatott. A kétcsatornás Wi-Fi átlag feletti érzékenységgel rendelkezik. Bluetooth kapcsolaton keresztül, a több órás zenehallgatás minden esetben problémamentes volt. Szenzorokból sem szenved hiányt a készülék, van NFC is, infra azonban nincs. Autós navigáció során a készülék csillagos ötösre vizsgázott, a pozíciószerzés gyorsan megtörtént, a jelet utána végig stabilan tartotta.

A hátlap alatt található, 4180 mAh kapacitású Lithium-Polymer akkumulátor, két napos üzemidőd biztosított, átlagosan 5 óra bekapcsolt kijelzővel. Kétórányi YouTube videónézés alatt 23%-ot merült a telefon. Energiával feltölteni, 20-ról 100%-ra, 147 perc alatt lehetett, a MediaTek Pump Express technológiáját támogató gyári töltőfejjel.

Mit kapunk a pénzünkért?

A Blackview BV 8000 Pro most EU raktárból is megvásárolható, így nem lesz további járulékos (ÁFA) fizetnivalónk. A szállítási költséggel megnövelt ár 256 USA dollár, ami 64 ezer Ft. Szerettem volna egy videót készíteni arról, hogy mit bír a telefon, de érthető okok miatt, egyik tulajdonos sem járult hozzá. A mindennapos használat során egy-két év múlva úgyis kiderül, de addig is ajánlom a gyártó által készített felvételek megtekintését.

[link]

Azóta történt

Előzmények