Blackview BV8000 Pro: shenzheni páncélos

A shenzheni cég páncélosát lehet ütni-verni, vízbe dobni és szélsőséges időjárási körülmények között is használni. – írta: bloggiold, 3 éve

Kamerák, multimédia

Hirdetés

A BV 8000 Pro nem egy divat telefon, ezért a hátlapra szerencsére csak egy, de nagyon jól működő kamera került. Az f/2.0 apertúrájú, 16 megapixeles Samsung S5K3P3 szenzor, a villámgyors PDAF-autofókusszal kiegészítve, átlagon felül teljesít. Nem maradt el az előlapi szenzor sem, ami 8 megapixelen lövi a szelfiket. Videofelvétel legfeljebb Full HD felbontásban készíthető, 30 FPS-el, átlagos kép- és hangminőséggel. A szokásos tesztképek automata módban, alapbeállításokkal készültek.

A képek teljes méretben itt láthatóak.

Jó fényviszonyok között, fotós képességek tekintetében, a Blackview az élmezőnybe sem vallana szégyent, a strapabíró okostelefonok mezőnyében. A dinamikatartomány, a vonalélesség és részletek rendben vannak, még a távolabbi tárgyakkal is egész jól megküzd az algoritmus. Meglepő, de mindenképpen örömteli, hogy éjszaka is vállalható felvételek lőhetők.

Kamera szoftver nincs túlbonyolítva, minden van, amire a mindennapokban szükség lehet: panoráma, HDR, arcszépség mód, professzionális mód, bár Camera2 API támogatás kimaradt, így a manuális állítási lehetőségek korlátozottak.

Gyárilag a Play Zene vagy a veterán AOSP alapú Zene alkalmazás szolgál a zenék lejátszására. A multimédiás hangszó zenei minőség terén középszerű teljesítményre képes, az integrált NXP Smart PA audio chipset ellenére is. A maximális hangerő azonban félelmetes, soha nem hallottam még ilyen brutálisan hangos telefont. Van RDS-információk megjelenítésére képes FM-rádió is, amely működni csak headset csatlakoztatása után fog.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények