Coldplay - egy stílus, egy életérzés

Anglia legjobb... Anglia...?!? A világ egyik legjobb alternatív rockzenekara. – írta: Wa2x_, 11 éve

Bevezető

♪♫♪ ► zene az olvasáshoz.. :)

Ebben a cikkben Anglia egyik világhírű zenekarát szeretném bemutatni nektek, melynek "rajongója" vagyok idestova 12 éve. Ők nem más, mint a...

Sokaknak - és számomra is - a Yellow című slágerük hozta el azt az érzést, amióta nem tudok betelni a zenéjükkel. Velem van mindenhol; autóban, mobilon, gépelés közben, takarítás közben, zuhany közben és még sorolhatnám... Az életem része lett, felpörget ha kell, megnyugtat ha kell, de simán el is alszom rá.

Elég megosztó az emberek körében, van aki rajong értük, van, aki csak U2 vagy épp Nickelback majmolókként tekint rájuk, és vannak akik semlegesek, "a rádióban meghallgatom" kategória. Nos, ez a cikk nem reklám akar lenni, nem akarom senkivel megszerettetni vagy épp még jobban megutáltatni az együttest. Szabadidőben a magam és a többi "rajongó" örömére hoztam össze, akár pont neked. Nem vélem magam óriási Coldplay fan-nak, hisz az én tudásom is javarészt a netről fakad, így sok forrást használtam, melyekben megpróbáltam az aktualitásokat javítani, de biztos akad majd benne hiba, amit egy nálam nagyobb rajongó jobban tudhat.

Érdekességek, történet, múlt és jelen. Ezek olvashatók a további oldalakon.

Bele is kezdek..

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Az ideális próbaterem

    Minden zenész szeretne egy próbatermet, ami nem zavar senkit, jól szól minden és jó minőségű felvételt lehet benne készíteni.