Concorde Tab Speed bemutató

Ennyi pénzt bőven megér, és jó kezdet lehet az Androiddal ismerkedőknek, árérzékenyeknek és gyerekeknek. – írta: Crydan, 10 éve

Bevezető

Érintőkijelző, a mai kor trendje, szinte már nem is árulnak telefont enélkül. Az iPhone kétségkívül nagyot robbantott, mikor megjelent a piacon. 2010-ben azonban egy új kategória született, a tablet.
Anno, mikor az iPadet bejelentették, nem tulajdonítottak neki nagy jelentőséget. Ennek ellenére, vagy éppen ezért is sikert aratott, és kelendő a mai napig. Szerencsére azonban rájöttek, hogy nem csak az Apple felhasználók vágynak tabletre akkora méretben, és nem utolsó sorban, nem olyan áron.

Szerencsére a Concorde mérnökei tudják, minek kell a Tab Speed-ben lennie, hogy egy jól használható gépet alkossanak, a kérdés már csak az, hogy milyen áron juthatunk hozzá?

Kiélezett a verseny a rendszerek között

Az Android rendszerrel szerelt gépek piaca is nap mint nap bővül, és bőven van választék. A középkategória és felette már nem nagyon nyúlhatunk mellé.
Mi van azonban, ha egy olcsóbb készüléket keresünk? Itt már érdemes a részletekre is odafigyelni, mivel kulcsfontosságú elemek is kikerülhetnek a gépből. Lassan már Windows Phone-nal szerelt tabletek között is mazsolázhatunk, de kicsit eltértem a tárgytól, térjünk a lényegre!

Nem mindenkinek a szuperszonikus utasszállító gép jut eszébe

A történet másik oldalához tartozik, hogy családon belül kértek fel, hogy keressek egy olcsóbb tabletet ajándékozási célra, és kisebb kutatás után akadtam erre a gépre. Valamint ezúton köszönöm nővéremnek, hogy rendelkezésre bocsájtotta a gépet egy teszt erejéig. Megérte mindezt? A cikk további részében kiderül!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények