Cyberpunk 2077 2. rész

A végjátékot befolyásoló küldetések és szerelmi szálak ismertetése erős spoiler alert mellett! – írta: Rasnac, 3 éve

Panam Palmer

Ex-nomád, az Aldecaldo család tagja, aki kiválik a klánjától, és NightCity zsoldosaként ténykedik. Vérbeli tökös csaj, aki ért az autók és a fegyverek nyelvén. Szerelmi szál tartozik hozzá, és befolyása lehet a végjátékra.

Szerelmi szálat csak és kizárólag férfi nemű karakterrel lehet kezdeményezni.

Az első küldetésünk, ahol megismerhetjük, Szellemváros lesz. Ezt a küldetést Rogue adja nekünk, ugyanis Panam segítségével kell egy repülőt „elfogni”, és kikérdezni Hellman-t, aki az ereklye „készítője”. Azonban ez közel sem egyszerű, ugyanis a nomád lánynak van még néhány elintézendő ügye.
- Így segítenünk kell neki visszaszerezni az autóját, plusz a szerelmi szálhoz elengedhetetlen, hogy segítsünk Nash bandájának szétverésében.
A banda szétverése után a motel kocsmájában kérjünk közös szobát Panam-mel, aki igazán jó ötletnek tartja, hiszen így spórolhattok, és nem mellesleg kétágyas a szoba. (Máris azt hitted, hogy… mi?)
Majd bemutatja, mennyire is tud inni egy „vidéki” lány. Az ünneplés pedig elmarad.

- Az ezt követő küldetésben, ahol Mitch-et megmentettük, kérjétek meg Panam-et, hogy együtt vadásszátok le Hellman-t.
- Saul megmentésének küldetésekor mindenképp tartsunk Panam-mel. (Ha egyedül akartok menni, és véletlenül 24 órát várakoztatjátok Panam-et, akkor bukta az egész Panam-szál!)
Miután jól kimentettétek az öreget, a homokvihar elől egy kis házba menekültök. Ott le kell vetetni a cipőt vele, és meg kell érinteni a lábát! Itt jön egy kis visszahúzódás, és egyedül alvás.

- A következő küldetés során, mikor az irányítótoronyban beszélget az érzéseiről, ahogy lehet, tessék megfogni a kezét. Majd miközben várakoztok a tábortűznél, és zajlik a beszélgetés, csusszanj közelebb hozzá, mert „eléggé hideg az idő”.

- A következő küldetés során már elég egyszerű a helyzet, ott elég egyértelmű lesz, mit válassz, vidd el egy körre a baziliszkuszt! 😉 A küldetés végeztével Panam megtudja, hogy Johnny a fejünkben átmeneti lakóként tengeti szabadidejét, miközben jól szétrágja az agyunkat. Panam aggódását fejezi ki, és küld egy SMS-t azzal az üzenettel, hogy megcsináltok még egy melót, és elhúztok a városból.
Ezzel fog megnyílni a végjátékban lévő Panam-szál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • PolyCore Defense bemutató

    Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.

  • Cyberpunk 2077 egy év után

    Megannyi frissítés, csiszolás, újrakiadás és ígéret után lássuk, érdemes-e karácsonyi ajándékként gondolni rá?

Előzmények