Programindítás UAC nélkül

Egy kattintással kevesebb, avagy hogyan adjunk rendszergazdai jogokat egy programnak jóváhagyás nélkül. – írta: MrTwister, 13 éve

Befejezés

9.lépés: Létrehozzuk a parancsikont az "ütemezett feladatunkhoz" Elsőként jobb klikk az asztalunk egy üres területén Új -> Parancsikon->a megjelenő parancssorba beírjuk schtasks /run /tn "Total Commander"->Tovább->Parancsikont elnevezzük pl. TC-nek és katt a "Befejezés" gomb-ra!

10.lépés: Csinosítsuk egy picit az ikonunkat: jobb klikk az újonnan létrejött ikonon -> legalul "Tulajdonságok" -> Ikoncsere -> a felugró hibaüzenetre "OK"

Az "Ikoncsere" ablakban -> Tallózás... gomb és itt a megjelenő ablakban kikeressük a könyvtáraink közül a Total Commanderét és kiválasztjuk a TOTALCMD.EXE-t! -> Megnyitás gomb -> a megjelenő ablakban kiválasztjuk a nekünk tetsző ikont(példánkban itt a legelső az originál TC ikon :K ) -> rákattintunk és "OK" gomb.

így kell kinéznie:

11.lépés: Kész vagyunk! :)

Remélem mindenkinek hasznos volt ez a kis útmutató. Bocsánat ha néhol kissé szájbarágós, csak gondoltam az abszolút kezdőkre is!

Építő jellegű kritikákat szívesen veszem, mivel ez az első publikálásom a nagyközönség számára! :R

Update: Szólnom kell a módszer egy kis hiányosságáról is, az ezzel a módszerrel elindított programnak amolyan "általános": lesz az ikonja a tálcán és nem a megszokott: !
Ha valaki tud rá megoldást ne kíméljen! :K