Elindultunk: fullcircle.hu is calling

Nos, csaknem egy évnyi előkészület után a Full Circle Magazin Magyar Fordítócsapata örömmel tudatja... – írta: sh4d0w, 15 éve

Nos, csaknem egy évnyi előkészület után a Full Circle Magazin Magyar Fordítócsapata örömmel tudatja Veletek, hogy immáron saját oldallal büszkélkedhet.

Az angol nyelvű, eredeti magazin a 12. számnál mutatta be a saját webes megjelenését, ez adta az ötletet, hogy online is tegyük elérhetővé a magazinban leírtak magyar változatát. Azt már megszokhattátok, hogy rendszeresen jönnek pdf-ben a fordítások, amelynek hátránya, hogy ha valakit csak 1-2 cikk érdekel, akkor is kénytelen letölteni az egész újságot.

Ezt a problémát hivatott megoldani a - most még nem működő - webes megjelenítés. Fontos megjegyezni, hogy ez még egy átmeneti állapot - úgymond beetetési időszak :) Szerencsére a csapatban vannak, akik webfejlesztéssel foglalkoznak, így a majdan elkészülő oldalnak saját motorja lesz - ez reményeink szerint néhány hét alatt elkészül.

Külön meg kell említenem Earth felajánlását, aki az OpenSource közösség rendelkezésére bocsátotta egyik munka nélkül maradt szerverüket - mindezt ingyen, mi több, a domain regisztrálását is ő intézte, szintén díjmentesen.

Az oldalon egyelőre a pdf-verziókat érhetitek el, természetesen amint elkészül a "motorizált" verzió, értesítést kaptok róla. Addig is jó olvasgatást mindenkinek!

Azóta történt

Előzmények