Erdély-túra, ETZ 251-es motorral

Szerintem minden motoros álma egyszer körbemotorozni Erdély szebbnél szebb helyeit. – írta: Francia91, 8 éve

Harmadik nap

A második nap nem telt túl eseménydúsan, ismerőslátogatásból, és beszélgetésből állt a nap nagy része, de a harmadik napon be lett pótolva a km-hiány.

Felkeltem, láttam, hogy el van borulva, és csepereg az eső... Na, gondoltam, megint jól kifogtam. Nem baj, nem azért jöttem ki, hogy ablakból nézzem, ahogy egész nap esik az eső...
Tehát fogtam magam, felpakoltam szintén a motort, és irány a Transzfogarasi út és a Bilea-tó! A szálláshelytől 176 km-re helyezkedett el, így oda-vissza megvolt a napi km adagom
Olyan 9.00 környékén indultam neki, az eső oda-vissza esett mindvégig

A kép kb. félúton készült Brassó és Fogaras között:

Olyan 100 km után megálltam picit pihenni, és reggelizni 10.30 környékén, majd innen tovább egyenesen fel a Transzfogarasi útig. Hát mit ne mondjak, nem fogtam ki valami szép időt, de a látvány és az élmény kárpótolt így is!
Beszéljenek a képek a Transzfogarasi útról!

Tehát képekben ennyit sikerült alkotnom a Transzfogarasi útról. Szép volt! Aki még nem volt, annak érdemes elmenni, minden motorosnak szigorúan ajánlott!

Itt az elágazásnál, ahol a Transzfogarasi útra le lehet térni, egy benzinkúton megálltam, magyar motoros csapat volt a kúton, rácsodálkoztak, hogy MZ-vel jöttem ki. Mondtam nekik, hogy ez is motor lenne, attól, hogy nem 4T és 1000 ccm.

Este 19.00-ra hazaértem a Transzfogarasi útról, mert Brassónál kisebb dugó alakult ki útépítés miatt, ráadásul az eső miatt sűrűbben álltam meg, mint ahogy szoktam. De összességében megérte elázni, gyönyörű volt!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Pityu naplója

    Játéknak indult, ez lett belőle! Fiktív napló! Gondoltam egy merészet és elkezdtem naplót írni, hogy szórakozzatok egy jót!

  • Erdély-túra 2019

    2016 után, 2 Tátra-túra kitérővel ismét Erdély következett. A létszám és a motorok típusa is bővült.

  • II. Tátra-túra, MZ Club Hungary

    Idén megtörtént a II. Tátra-túra is az MZ Club Hungary szervezésében, amire az ETZ 251-esemmel mentem el.