FINOW Q1 3G Smartwatch Phone

Okosóra telefon, telefonokban használt hardver egy órában, vajon hogy működik a gyakorlatban? – írta: 105kacsa, 8 éve

Kinézet, megjelenés

Kétféle színben érhető el a FINOW Q1, fekete és ezüst. Jelenleg 72 USA dollárt kell a pénztárnál hagynunk vásárláskor. Készülék ház fémből készült, jobb oldalt a ki - bekapcsoló gomb, ami szintén fém, jobb oldalt pedig a mikrofon található.
A levehető műanyag hátlap alatt 400 mAh Li-Polymer akkumulátor, ez alatt a nano SIM befogadására képes slot kapott helyet.
A hátlapon középen van a pulzusmérő szenzor, ami mérés közben zölden villog. Pulzusmérő felett a hangszóró nyílás, balra tőle a mágneses töltőcsatlakozó található.

A kapacitív kijelző mérete 1.54 hüvelyk, 320x 320 pixel, különlegessége a Sapphire lens (zafír kristály) üveg, ami sokkal ellenállóbb, mint a Gorilla Glass, gyakorlatilag nem lehet megkarcolni. Az IPS panelen erős napfényben is jól látható minden. Automatikus fényerőállítás nincs, viszont nem is kell: három fokozatban szabályozható, egyes állás nekem belső térben megfelelő volt, kint pedig a kettes vagy hármas állást választva jól látható a kijelző.
Az óra méretei 39 x 46 x 13 milliméter, tömege 80 gramm. Az órán érezni is a súlyt, 80 gramm nem tűnik soknak, de határozottan érzi az ember felvétel után, hogy húzza valami a csuklóját. A szilikonból készült szíj végén fém csattal kényelmes viseletet biztosít.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • OUKITEL K4000 Pro: a verő erő

    Baráti ár, extrém ellenálló felépítés és óriási akkumulátor jellemzi a feltörekvő gyártó új termékét.

  • Teclast X10 3G: a nagyképű jóképű

    Kedvező árú, 10.1"-os HD felbontású IPS paneles táblagéppel rukkolt elő a Teclast, ami 3G adatkapcsolatra is képes.

  • ZTE Axon Elite - ligában játszik

    A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.