Hirdetés

Foreo ISSA Play - fogas kérdés

A svédek ultrahang alapú fogkefét is gyártanak okos és kevésbé okos, eszközökkel nem társalkodó kivitelben. – írta: AliceWake, 3 éve

Foreo ISSA termékcsalád

Hirdetés

A Foreo professzionális ultrahang technológiára alapuló, de otthoni használatra szánt szépségápolási és szájhigiénés eszközöket gyárt, amelyek közül első körben a Foreo UFO minit próbáltuk ki. A kozmetikai iparban és egészségügyben már jó ideje alkalmazott és bevált technológia lényegét és működési elvét már kiveséztük, az UFO mini kis túlzással pedig a lányok legújabb legjobb barátjaként mutatkozott be. Bár, a gyémántok sem rosszak, és nyilván pasik is nyugodtan használhatják.


[+]

Az arctisztító és rapid fátyolmaszk-kezelésen kívül a Foreo speciális elektromos fogkeféket is tervez, jelenleg a második generációnál tartanak. Az ISSA még kizárólag szilikon sörtékkel dolgozott, az ISSA 2 viszont hagyományos fogkefe és a szilikon fejes megoldás egyfajta hibridje, ami kíméletes, de hatékony tisztítást tesz lehetővé. A fognyakak és az így a szilikon kefével találkoznak, a fogfelszín viszont a masszívabb sörtékkel. Nem mellesleg a hipoallergén orvosi minőségű szilikon, amibe a Foreo az összes termékét csomagolja, teljesen antibakteriális, így a hagyományos fogkefével szemben az ISSA fejeit bőven elég évente kétszer cserélni.


[+]

Van kifejezetten érzékeny fogakra fejlesztett, kizárólag szilikon kefével kialakított kütyü, ilyen például az ISSA 2 Sensitive vagy az ISSA mini széria, ami méretéből fakadóan elsősorban gyerekeknek megfelelő, illetve a tényleg pici fejű ISSA micro, ami 0-5 éves babáknak lett kitalálva. A Play egy hibrid, nem cserélhető fejjel szerelt alapmodell, illetve akkumulátor sincs beépítve, viszont két darab AAA elemmel ki tudja tölteni a szolgálati idejét. Egy idő után viszont egészségügyi okokból értelemszerűen cserélni kell, ezért is kerül szignifikánsan kevesebbe, mint a tölthető akksival és cserélhető fejjel rendelkező társai.

Hirdetés

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Foreo Luna 3 - arccal előre

  A Foreo prémium arctisztítójának új generációja már komplexebb, professzionális és személyre szabható szépségápolási rutint kínál továbbra is körülbelül napi három percben.

 • Foreo Luna fofo - instant Insta megjelenés

  A svédek nagyon okos okosarctisztítója nem okozott csalódást, praktikus és hatékony szépségápolási kütyü. Nem csak csajoknak.

 • Alfawise S100 és RST2056 szónikus fogkefék

  Modernizált, jó minőségű fogápolási eszközök, minden feleslegesnek gondolható sallang nélkül, szinte fillérekért.

Előzmények

 • Foreo UFO mini - szuper és szónikus

  A svéd Foreo UFO mini készüléke egy okos arcápolási eszköz, ami a professzionális technológiát és a mindennapi használhatóságot kombinálja. Elképesztő hatásfokkal.

 • Oclean One okosfogkefe

  Szónikus fogkefe, amely a Xiaomi család tagjaként kedvező ár mellett kínál személyre szabható fogmosási élményt.