Full Circle Magazin 20. szám magyarul

Mint már megszokhattátok, fordítócsapatunk időről-időre elkészíti Nektek az angol Full Circle Magazine... – írta: sh4d0w, 15 éve

Mint már megszokhattátok, fordítócsapatunk időről-időre elkészíti Nektek az angol Full Circle Magazine pdf magyar fordítását. Nem történt ez most sem máshogy, így örömmel jelenthetem be, hogy elkészültünk a 20. szám magyar fordításával is. A viszonylag friss tartalommal rendelkező kiadásban a következőkről olvashattok:

* Programozzunk C-ben 4. rész
* ÚJ SOROZAT: Webfejlesztés 1. rész
* Könyvbemutató: Ubuntu Kung Fu
* Játékok Ubuntun
* Top 5: Adatmentő megoldások

Ajánljuk a magazint minden kedves Ubuntu rajongónak, kezdőknek és haladóknak, minden korosztálynak egyaránt!

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy mindenki talál magának olvasnivalót ebben a kiadásban is!

A fordítást a Full Circle Magazin magyar fordítócsapata készítette.

A magazin fordítása elérhető a fordítócsapat wiki oldalán a „Kiadás 20 magyarul” linkre kattintva az adott szekcióban. A 20. szám csak innen tölthető le, a fullcirclemagazine.org letöltései között még nem szerepel.

A régebbi számok szintén elérhetőek a fordítócsapat fentebb említett wiki oldalán, valamint a Full Circle magazin hivatalos oldalának letöltései között:

A régebbi számok közül ne keressétek a 6-11-ig terjedő számokat, ezeket folyamatosan fordítjuk az újak mellett, a 6. szám éppen szerkesztés alatt áll, így hamarosan jelentkezünk ezzel is.

Addig is jó olvasgatást a 20-as számhoz!

Azóta történt

Előzmények