Full Circle Magazin 5. szám magyarul

Igaz, egy kicsit sok idő telt már el a magazin ötödik számának angol nyelvű megjelenése óta, mégis bátran... – írta: sh4d0w, 15 éve

Igaz, egy kicsit sok idő telt már el a magazin ötödik számának angol nyelvű megjelenése óta, mégis bátran ajánljuk a magazin letöltését és elolvasását minden kedves Linux/Ubuntu rajongónak, mivel hasznos információk találhatók ebben a számban is, valamint folytatódik a megszokott cikksorozat.

Ízelítőül az 5. szám tartalmából:

* Hibajelentés a Launchpad segítségével
* Fókuszban a Bridge Construction Kit
* Scribus sorozat - 5. rész
* VMware-től VirtualBox-ig
* Az öt legnépszerűbb stratégiai játék

Reméljük mindenki talál magának hasznos olvasnivalót ebben a kiadásban is, függetlenül attól, hogy egy kicsit régebbi tartalommal bír.

A fordítást a Full Circle Magazin magyar fordítócsapata készítette.

A közelmúltban megjelent és a jövőben megjelenő számokat első kézből tölthetitek le csapatunk wiki oldalának letöltési részéről, mivel a tapasztalat azt súgja, hogy az angol oldalon sok időt kell várni egy-egy magyar szám linkjének megjelenésére, ezért úgy okoskodtunk ki a dolgot, hogy a hír megjelenésével egyidőben már le is tölthető a magazin pdf-je (a 'Kiadás X magyarul' linkekre kattintva az egyes szekciókban a fentebb megadott linken). Az 5. szám csak innen tölthető le, a fullcirclemagazine.org letöltései között egyelőre még nem szerepel.

Hamarosan jelentkezünk a 20. szám fordításával is (természetesen a régebbi számok fordítását sem hanyagoljuk el).

A magazin olvasgatásához kellemes időtöltést kíván a magyar fordítócsapat!

Azóta történt

Előzmények