Fus Ro Dah! mod

Egy régi, klasszikus, fehér szerverház újjászületése vízhűtéses, fekete, szőrös szörnyeteggé. – írta: CounterBoci, 11 éve

Külcsín

Megmondom őszintén, komoly harcot vívtam a saját magammal, hogy nekem semmi nem jó úgy, ahogy van.
Kompromisszumot kellett kötni. A festés, ha szépen akarja az ember, macera, ha megsérül, nehezen javítható. Porfestés jött szóba, viszont karácsonykor szerintem senki nem csinálta volna meg. Van viszont pár négyzetméter hangfalkárpitom. Ez lesz a megoldás. Mindössze ollóra és ragasztópisztolyra volt szükségem. Így készül az én festésem:

Szintén a Centurionból átkerült az előlapi HD audió és USB kimenetek kivezetése. Pont illett a ház FDD helyére, csak két csavar kellett. Az előlapra került még két világító nyomógomb. Power és reset, előbbi egyben a power LED szerepét is betölti.
Még két LED került bele, egy HDD és egy diagnosztikai speaker helyett. Ezek bekötésére, ellenállás számítására nem térnék ki, bőven van erre téma a fórumban. Minden piros, legfelül felragasztásra került még egy piros LED csík is.

A felső kivágás helyére hangfalselyem került, mert volt itthon. Kinek mi a hobbija. Ha nem lett volna, szúnyogháló az alternatíva. Lejjebb haladva egy nagy lyuk tátong, benne a radiátorral. Ide egy levehető keret került szerelhetőség miatt. Anyaga furnér.

A keretbe szintén hangfalselyem, és a címet adó, egyik kedvenc játékom logója került. Ha valakinek a címből nem esett le, ez a Skyrim. A keret belső oldalán szintén piros LED csík fut körbe. Az élekre sima fekete műanyag élvédőt vettem, azok mögé csúszik be az oldallap. Mindent ragasztópisztollyal rögzítettem.

Kapott az oldala is szőrt, a ventilátorokkal együtt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!