G1W-CB dash cam bemutató

Kedvező áru, fekete, mint az ördög, szinte minden orosz autó szélvédője mögött megtalálható, vajon mi ez? – írta: 105kacsa, 8 éve

Kicsomagolás beüzemelés

Az egyszerű narancs és fehér színű papírdoboz tartalmaz egy mini-USB adatkábelt, szivargyújtós autós töltőt, tapadókorongos tartót 3 nyelvű kezelési útmutató és magát a kamerát.
A Car DVR méretei 115mm X 45mm X 35mm és mindössze 67 gramm. Egyszerű, fekete színű műanyag ház, ami nem feltűnő a szélvédőre, a visszapillantó tükör mögé helyezve.

Az előlapon középen a 120 fokos széles látószögű objektív, jobbra az infra led alatta lent pedig a hangszóró található. Hátlapon, baloldalon a Power led alatta a fel - le gomb és a mikrofon, középen a 2.7 hüvelyk méretű kijelző, jobb oldalon Rec és a Mod gomb kapott helyet. Az autós kamera bal oldalán van a Micro SD kártya nyílás, jobb oldalon a mini HDMI kimenet és a Reset gomb.

A készülék felső részén balról jobbra haladva a 2.0 USB csatlakozó, AV bemenet, felfogatás helye, Power és a Mode gomb található.

Mivel nincs beépített akkumulátor, ezért bekapcsolni csak USB-s áramforrás biztosítása után lehet. Ez lehet az autós töltő, hálózati töltőfej, vagy egyszerűen csak egy számítógéppel összekötve. Az utóbbinál választhatunk a csatlakoztatás után Mass Storage amikor is az sd kártya tartalmát tudjuk megnézni. A másik lehetőség a PC Camera, amikor webkameraként használható.

A kamera gyorsan elindul, miután az áramforrást megkapja. Rögzítés a szélvédőre a tapadókorongos tartó segítségével egyszerűen kivitelezhető, stabilan áll, nem kell félni, hogy menet közben leesik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Viofo A119S autós kamera

    Sokszor eszembe jutott, hogy nekem is jó lenne egy autós kamera, de nem igazán éreztem a szükségét...