Hetifilm, a magyar Netflix

Kipróbáltuk a legújabb hazai VOD szolgáltatásat, mely ígéretesebbnek tűnik, mint amilyen most. – írta: erahurka, 8 éve

Hát, ez nagyon király!

Az első reakcióm valami ilyesmi volt. A Hetifilm felülete könnyen használható, a régebbi kínálat is viszonylag egyszerűen kikereshető. Szépen skálázódik mobileszközökre, noha egyelőre ezeken a készülékeken maximum a filmeket böngészhetjük.

Az egyes filmekhez tartozó minimalista poszterek ötletesek és hangulatosak, de ezen kívül egy rövid ajánlóval is igyekszik az oldal meghozni kedvünk egy-egy darabhoz. Vannak még IMDB és Port.hu linkek, de magán a filmek adatlapjain is ránézhetünk a hosszára, valamint a főbb szereplőkre és készítőkre. Összességében ez olyan amilyennek lennie kell, még ha eleinte voltak is apróbb hibák (például minden IMDB link az Éjfélkor Párizsban adatlapjára mutatott).

Az archívum, itt találhatóak meg a korábbi hetek filmjei.

Ahogy teltek a hetek, az újabb filmekkel sem volt gond, így vélhetően ezután is tartani fogják a minőséget. Nem minden fenékig tejfel, de általában legalább egyszer nézhető darabok kerülnek fel. Összesen havi 20 filmet kapunk egy ezresért (meg ugye a régebbieket), ami szerintem bőven korrekt ár, még ha egyelőre nem is túl bőséges a kínálat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Movian /aka Showtime

    Szeretném bemutatni nektek a Movian Playert, mely egy kiváló film/zene lejátszó és ettől sokkal több!

Előzmények