HP ProBook 4545s

Ha jó videókártya, masszív gépház, megbízható komponensek, sok garancia kell, megfelelő-e ez a gép? – írta: ocsi19, 11 éve

Külső, anyaghasználat, csatlakozók

Külső, anyaghasználat, csatlakozók:

A fedlap ezüst színű, szálcsiszolt alumínium borítású, középen egy HP emblémával ellátva. Kézbe fogva is nagyon masszív az egész gép.

A gépet kinyitva örömmel tapasztaltam, hogy sem a kijelző keret, sem a billentyűk közti rész sem kapott fényes műanyag borítást, tehát teljesen matt az egész. A billentyűzet alatti rész, amely körbeöleli érintőpadot, szintén alumínium borítást kapott. A billentyűzet közötti rész ezüst színű műanyag borítással van lefedve. A belső résznél a kijelzőt körülvevő műanyagon körbe összesen nyolc gumicsík helyezkedik el, amely összecsukáskor védi a kijelzőt és az anyagokat a súrlódástól. Az ujjlenyomat-olvasó egy szürke műanyag borítást kapott.

A csatlakozók elhelyezkedése számomra nem a legmegfelelőbb, nekem jobb lett volna, ha az oldalsó részek hátuljánál helyezkedtek volna el.
A bal oldalon található a töltő, a HDMI, a D-SUB, a vezetékes hálózati és két darab USB 3.0 csatlakozó.
Nagyon örültem a HDMI csatlakozónak is, mert manapság szerintem már a legtöbb helyen inkább erre van szükség, a D-SUB-ot nem használom, de elfér.
A gép jobb oldalán található a DVD-író és két USB 2.0 csatlakozó, elöl pedig a sztereó hang kimenet, a mikrofon bemenet és a kártyaolvasó.
A hátuljára nem került semmi.

A gombok és jelző LED-ek nagyon jól sikerültek, nincs telepakolva mindenféle hülyeséggel, van egy bekapcsoló gombja, egy WiFi kapcsoló gombja, egy internetböngésző megnyitó gombja (na, ez az egy felesleges volt rá :) ), illetve egy töltést jelző gombja.

Az összes jelzőfénye fehéren világít, filmezés közben egyáltalán nem zavaró, a gépet szerencsésen szerény világítással ruházták fel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • HP Elitebook 8470p

    Új céges gépet kaptam, egy HP Elitebook 8470p személyében, pedig eddig nem igazán kedveltem e gyártó termékeit.

  • HP Pavilion G7 gyógyítás

    Ventilátorcsere HP G7 notebookban: nem volt nehezen szerelhető, de persze nem egy üzleti modell...

  • HP EliteBook 840 G1 és ProBook 430 G1

    Szeretném bemutatni a HP EliteBook 840 G1 noteszgépet, illetve egy gyors összehasonlítást végzek a HP ProBook 430 G1-gyel.