Huawei Mediapad T3 10 LTE androidos tablet

Jó ár / érték arányú tabletet sikerült összeraknia a Huaweinek, média fogyasztásra tökéletes a vékony készülék. – írta: Sanyi.mTs, 6 éve

Belső, kamera

A tablet lelke egy négy magos A53-as magokkal szerelt Snapdragon 425-ös processzor. 2GB RAM mellé 16GB háttértárat kapunk. Létezik 3/32GB-s változat is, de olyat a hazai boltokban nem találtam. A gépet bekapcsolva 7.0-ás android fogad 5.1-es EMUI-val, 2017. júliusi biztonsági frissítéssel és kb 7GB szabad tárhellyel.

Lefuttattam pár tesztet:
Antutu 6.x: 38577
GFXBench Manhattan onscreen: 5,8 fps
Manhattan offscreen 1080p: 2,8 fps
GFXBench T-Rex onscreen: 13 fps
T-Rex offscreen 1080p: 7,7 fps

Geekbench 4 (single/multi): 670/1859

Még sose használtam Huawei készüléket, ezért számomra érdekes volt az első találkozás az EMUI felülettel. Szerencsére van mód az alkalmazáslistás változat bekapcsolására, így nincs kint az összes alkalmazás a főképernyőn. Külön tetszik, hogy a hálózat sebessége látható a statusbaron.

Előtelepített alkalmazásból is van néhány: office csomag, switkey, fb, fájlkezelő és tabletkezelő, ahol optimalizálhatjuk tabletünk. Huawei-s zene, film lejátszót és videóvágót is kapunk.

Kamera

Van mód képeket és videókat készíteni, bár nem tudom, hogy ki akar ezzel a majd fél kilós tepsivel hadonászni. Van néhány beállítási lehetőség:

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Acer Iconia P10 Tablet

    Fémházas, sztereó hangszórós tablet koros chippel és Widevine L3-as certtel.

  • Amazon Fire HD 10 tablet

    Tüzes tablet kompromisszumokkal, elfogadható áron. Ha bírod a reklámokat, akkor még olcsóbb is lehet...

Előzmények