Ilenar (pre-alpha) körökre osztott stratégia

Elérkezett az idő, hogy pre-alpha tesztelésre toborozzunk embereket a játék legújabb kiadásához! – írta: szupermacs, 6 éve

Bevezető és a Rhonous leírása

A legutolsó bejegyzésem a játékkal kapcsolatban 10 hónappal ezelőtt volt. Februárra volt ígérve egy újabb fejezet a játékból, de, hogy senki ne érezze magát átverve, a jelenlegi verzióba elég sok tartalom bekerült.

Az előző blogban még csak egy játszható frakció volt, mostanra ez bővült egy újabbal: Rhonous.
Egy ismerős helyszínről származó nép ők, akik a pusztulás után kisebb közösségekbe verődve próbáltak túlélni. Halász törzsek, vadász törzsek és különböző, lakóhelyükhöz alkalmazkodott csoportok voltak. Hadban álltak egymással, mikor is szembetalálkoztak a Zymsue előörsökkel. Gyengék voltak egyedül, így szövetséget alkottak egymással. Közös erővel már fel tudják venni a versenyt az ellenséggel.
Egységek terén elég változatosak, függetlenül attól, hogy többségük humanoid még mindig. Épületeik romos jellegűek, egy letűnt kort idéznek vissza, amikor az emberiség a fénykorát élte egészen a háborúig. Technológiájuk nem túl fejlett, az Ilenar használatában viszont jártasak. Fegyvereik és kiegészítőik roncsokból, és a múltból hátramaradt tárgyakból állnak.

A Rhonous egységek leírásai:


Hegylakó

A Hegylakók népe évek óta a fennsíkok vallásos képviselői. Szent állatuk a bika, mely kiválóan leírja hitük alapköveit. Harcmodoruk inkább defenzív jellegű, békés természetük miatt.


Hidra

A Hidrák a háború előtt egy tenger alatti atombunkerben éltek, az Atlantiszban. Azonban a fokozatos élelemhiány miatt el kellett hagyniuk, és beolvadtak a Rhonous Szövetségbe a túlélésért.


Mesterlövész

A Mesterlövészek a Rhonous nép legprofibb vadászai. Találataik kirobbanó, elsöprő erejét különleges és brutális technikájuknak köszönhetik. Íjhasználatukat két extra mechanikus kar támogatja.


Hamvasztó

Kevés veszélyesebb és barbárabb nép van a Rhonousok között, mint a Hamvasztók. Gyorsak és halálosak. Ők lettek a frakció hírvivői, miután kiderült, a háború újra elkezdődött.


Idéző

Az Idézők kiválasztottak az Ilenarból táplált hatalmuk miatt. Erejük legfőképpen bestiális, elementális lények irányításában nyilvánul meg, amik mindenre képesek, hogy mesterüket szolgálják.


Avatar

Az Avatárok állnak legközelebb fizikai lényként az Ilenarhoz. Felemelkedett és átitatja a világot alkotó energia. Az idézők segítsége nélkül sosem létezhetnének.


Kentacore

Ezek a páncélozott mutánsok addig, amíg a törzsek fel nem karolták őket, éhen-szomjan járták a pusztaságot, azonban a segítségért cserébe hűséges alattvalóivá váltak a Rhonous közösségnek. Nehéz páncélzataik brutálisan erősek.


A Gépész

A Gépész az ősi Rhonous legszentebb őrzője. Fegyverei technikai fejlettsége törzseket átívelően irigylésre méltó. A legendák úgy szólnak, olyan régóta él páncéljában, hogy eggyé olvadt vele és istenné vált.

Az új faj teljes értékű és játszható már. Viszont kerültek finomított leírások a másik frakcióhoz is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények