Ipod Touch 4G - multimédia felsőfokon

Ebben a kisebb cikkben szeretném bemutatni az iPod touch szériának a legújabb változatát, a 4G-t. – írta: Matada2.3, 12 éve

Multimédia, játékok

Mint már említettem a Touch rendelkezik egy hátlapi 0.7 megapixeles és egy előlapi VGA kamerával, amik 720p-ben tudnak felvenni. Ha az ember nagy fotós, akkor nem neki ajánlom ez a gépet: a kamerája arra jó, hogy egyszerű képeket készítsünk (vaku nincs benne).

Példakép :)

A videók tűrhető minőségűek linkeltem is egy videót hozzá, hogy összevethessétek az iPhone-nal.

Elérkeztünk a játékokhoz! Nagyon-nagyon sok játékom van, átlagban 500MB-ot foglalnak de az eddigi legnagyobb az 1.2GB-ot foglalt a 32Gb tárhelyből. Cserébe némelyiken szinte már konzolos az élmény, jól kidolgozott és szép karakterek, pályák, grafikák. ez is persze játékfüggő. Többségben smooth élményt tapasztalhatunk nincs sok akadás a legrosszabb talán a SANDSTROM MODERNCOMBAT 3 volt ami már eléggé megizzasztotta a gépet.

Összevetettem a SHADOWGUN játékot a Touch-omon és a Defymen aminek a processzora fel lett húzva 1.2GHz-re. Az eredmény nem lepett meg: míg a Defyn akadozott, csúnyácska volt a grafika, ez a powervr 530-nak tudható be mivel a Touchban powervr 535 van addig Touch-on fantasztikusan ment, semmi lag, folyamatos szép grafika! Ez az optimalizáció felsőfoka!

Hangzásban nem jobb, mint az átlag: a hangereje jó, de nem egy 5.1, nem is lehet tőle várni jobbat. De azért nincs dobozhangja és nem is recseg (equalizer van benne).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • iPod Classic 7 2017-ben

    Óriási tárhely, jó üzemidő, egyszerű kezelhetőség és még néhány unaloműző is helyett kapott benne.