ITX-Box - Project LittleBig

Desktop PC piciben, szabványos alkatrészekkel bővíthetően, kompromisszumok nélkül? – írta: HookR, 11 éve

Záró gondolatok

Már a rendezvény előtt sejthető volt és utóbb megerősítést nyert, hogy eleve szembementem a forgalommal (és nem csak e rendhagyó ismertetővel) azáltal, hogy a lehetőségekhez mérten letisztult, gyári benyomást keltő ház elkészítésére adtam a fejem. A látványos, megvilágított, nagyobb méretű, sokszor részleteiben is alaposan kidolgozott többi mod jobban vonzotta az avatatlan szemeket, s a pöttöm kis házikóm egyszerűen elveszett a többi árnyékában. Gyakran visszatérő ráeszmélésnek bizonyult a szemlélők részéről, hogy a porpi007 által közös asztalon kiállított Kocka Ház nem ugyanazon résztvevő másik munkája, hanem bizony két külön indulóról van szó. :)


(Épp a zsűrit untatom)

A tapasztalatok ismeretében ha most kellene felkészülni, mindenképp vinnék monitort, amin valamilyen előre összeállított prezentáció mutogatható, netalán maga a 3D modell forogna, mert egyszerűen szükség lett volna rá. Nem véletlen külön szakma a marketing.

Ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam, és örülök, hogy részt vehettem a családias hangulatú rendezvényen, kellemes élményként marad meg az emlékezetemben. Bár szívesen venném, kevéssé esélyes, hogy részemről belátható időn belül lesz legközelebb, egy időre most kiéltem a házkészítési ambícióim. De hát ki tudja mit hoz a jövő?! :)

Ezúton is szeretném megköszönni a rendezők erőfeszítéseit és szervezőmunkáját a színvonalas programmal kapcsolatban és gratulálok a többi moddernek az időt és elszántságot nem kímélő alkotásaikhoz, remélem ők is legalább annyi örömöt leltek a projektjeikben, mint én az enyémben! :)

Képalbumok:
- ITX-Box - 3D v1.2
- ITX-Box - Project LittleBig
- Veletech 2013

Azóta történt