Kerékpározás az Alpokban

Élménybeszámoló az idei nagy kerékpáros túránkról: Franciaország, Olaszország, Svájc és Ausztria. – írta: Napfénysüti, 4 éve

Bevezető

Hirdetés

Sziasztok!

A tavalyi remekül sikerült olasz Alpokban tett túránk után (élménybeszámoló erről: Kerékpározás az olasz Alpokban) idén sem maradtam hegyek nélkül.
Sőt a 2016-os utunk immáron tíz naposra hízott és még több csodálatos hegyet érintett. Ebben az írásban szeretném nektek bemutatni hogy ezúttal milyen varázslatos helyekre sikerült eljutnunk.
A terv ezúttal az volt hogy három különböző szálláson megszállva minél több hegyet fel tudjunk keresni. A jármű ezúttal egy Ford Transit volt, ebben hatan viszonylag kényelmesen elfértünk a felszereléssel együtt.
Kis csapatunk (zárójelben a kerékpár márkája): Anikó (Trek), Tibor (Orbea), Ferenc (Merida), Tamás (De Rosa), Tamás (Trek) és jómagam Ferenc (Focus).
Augusztus 5-én este neki is vágtunk a nem éppen rövid útnak. Első állomásunk Bardonecchia volt ami egész Olaszország legnyugatabban fekvő városa.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Tajvan másodszor

    Négy éve voltam először, most ismét eljutottam Tajvanra. Videós kontent, költségek a varázslatos ázsiai országból, amit nem ismernek el.

  • Ecuador és Peru – 4 hónap alatt

    Életem legnagyobb kalandját írom le – turisták számára hasznos információkkal és képekkel kiegészítve. Utazásra fel!

  • Bringatúra a Balkánon

    Nyugat-Európa? Erdély és a Kárpátok? Inkább Montenegró, Bosznia-Hercegovina, Horvátország!