LEGO 10252 "Jajj, úgy élvezem én a strandot"

Aktuális iromány, szintén egy restancia, újra a szabadban kalandozunk egy Beetle volánja mögött. – írta: LÁZ, 7 éve

Katarzis, és a 'next one' projektek

No, sikerült is összerakni a masinát, szerencsére valóban egy Bogár lett az elemekből, színre/szagra szerintem tip-top, tökéletes masina. Dizájn szempontból is érezhető a fejlődés, kezd valóban bogár alakja lenni, a szín is bejövős. Játszhatóság szempontjából tologatás pozitív :D, lehet brümmögni is hozzá, kinek kinek vérmérséklete szerint, vagy az esetleges poronty elvárásainak megfelelendő.

A szokásos maradék elemek mellett nálam egy keskenyebb gumi is került bele, így a pótkerék, mint olyan, a kész masinán nem tud funkcionálni. Különösebben nem zavar, nem is fogom zaklatni emiatt a Legót (majd más miatt, ha úgy alakul, de ennek majd csak később lesz aktualitása).

Részemről maximálisan ajánlott a készlet, nyugodtan belevághat mindenki, akit mostanában kezdett el érdekelni, vagy csak gondolkozik rajta. Legóéknál már 'hard to find', meg egy kicsit drágább is, de itthon sztem meg lehet csípni 25k környékén valamelyik webshopból, vagy fészbukos csoportból. Nekem azt hiszem egy 20-asba került a pontjaim miatt, annyiért meg ugye senki sem hagyná ott :D .

Ami pedig a 'next one' projekteket illeti, kb. biztos, hogy az erő napján UCS Snowspeeder /bár már a cikk írásának pillanatában is lenne előrendelésem rá, de valahogy elnézték ezt a készlet dolgot Legóéknál, mert már csak utánrendelni lehet, készleten nincs belőle, de úgy is később rendelem majd az ajándék és a dupla pontok miatt/, arról is lesz iromány. Aztán UCS Falcon ősszel /most már erősen gyanús, hogy ki lesz adva megint/, igaz az zsebbenyúlós lesz eléggé, de addig van idő gyűjtögetni a pontokat, hogy legalább 20-25k-val kevesebb legyen. A 'pontgyűjtés' témakörben lesz tehát majd a nyáron Jaku QuadJumper, Speeder Bike, illetve ideas vonalon Saturn V. Szerencsére azt otthon is el tudom adni, mert keskeny és magas cucc, bárhol elfér :D .

Egyelőre ennyi, próbálom magam tartani ehhez, mert lassan már az Ikeába kell majd menni másik polcért, meg vitrinért :D . Azt is remélem, hogy eközben nem kerül elő semmi plusz 'must have' cucc Legóéknál.

Addig is oszoljon a tömeg, nincs itt semmi látnivaló :D .

p.s.: vagy mégis, álljon itt egy közös kép a haverokkal, a gyűjtemény releváns részéből :D

Azóta történt