Leravan TENS elektromos masszázs készülék

A cég a Xiaomi ökoszisztéma tagjaként kínál otthoni terápiás eszközöket. – írta: Freddycom, 6 éve

Leravan LR-H006, avagy Magic Touch Max

A doboz tartalmazza magát a TENS készüléket, két darab zselépárnát, kínai nyelvű használati utasítást, egy lezárható műanyag tasakot, amiben tárolhatjuk, hordozhatjuk a kütyüt, valamint egy "Xiaomi külső akksi" hosszúságú micro USB kábelt.

A készülék fejegysége rendkívül kompakt, mindössze 15 g tömegű, magassága 1 cm és oldalai 4.5 cm hosszúak (akár ruházat alatt is viselhető), anyaga matt műanyag. Ha az öntapadós zseléfelületet is felcsatoljuk az eszközre, így "szárnyfesztávolsága" 12.5 centiméteres lesz. Az eszköz tetején helyezkedik el a bekapcsoló gomb, amelyet két másodpercig nyomva ki- és bekapcsolhatjuk azt, valamint bekapcsolás után e gomb rövid lenyomásával érhetjük el az öt darab stimulációs mód egyikét. Az eszköznek nincs kijelzője, azonban a bekapcsoló gomb megnyomása után annyiszor csipog az eszköz, ahányadik mód az aktív.

Szemből láthatóak az adott program intenzitásáért felelős gombok (+/-), amelyet egy tízes skálán állíthatunk (ha elértük a minimumot/maximumot, kétszer csipog a kütyü), valamint alul található a szabványos micro USB csatlakozó, amelyen keresztül tölthetjük a beépített 40 mAh-s akkut. Az eszköz elég alacsony áramfelvételű (~20mA), így külső akksiról nem tölthető, hacsak nem támogatja az alacsony teljesítményű töltést a powerbank, de hálózatról, illetve laptopunkról minden további nélkül képes töltést felvenni.

Egy töltéssel meglepően jól bírja a kütyü, 15 darab 15 perces program futott le automata módban, 5-ös erősségen, mielőtt enni kért volna, amit a LED piros villogása jelzi. A töltés körülbelül 2.5 órát vett igénybe. Fontos megjegyezni, hogy töltés közben nem tudjuk használni a készüléket.

A vezetőképes zselépárnát a hivatalos adatok szerint ötvenszer használhatjuk fel újra, azonban csapvíz alatt ujjunkkal óvatosan megmosva megtisztítható a bőrünkről rákerült olajtól, zsírtól, szösztől. Végezetül hagyjuk levegőn megszáradni, ami pár perc alatt megtörténik és már használhatjuk is tovább.


Hogy szalad!

Az eszköz öt előre konfigurált programot ismer, amit az alábbi képen ismertetek:


A különböző programok elnevezéseinél néhol költői (írói) szabadsággal éltem. A jellemzést a kínai és angol nyelvű leírásból értelmeztem, valamint az érzésből, amit tapasztaltam használat közben.

(Az automata mód hivatalos leírásával nem értek egyet amúgy, sokkal inkább tűnik egy olyan módnak, ami a másik négy program ötvözete, kombinálva azt, de semmiképpen sem lassú, egyenletes erősségű a nyomásérzet.)


Megvásárolható színváltozatok


Alkalmazási területek

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!