Maze Alpha - feltámad a vadnyugat

Egy új gyártó igen erős ajánlata a keret nélküli kijelzős mobilok világában, mely sok felhasználónak lehet jó választás. – írta: bloggiold, 6 éve

Külső, kijelző

A keret nélküli kijelző megnevezés nem fedi a valóságot, a széleken és fent minimális, de lent jókora káva található. Az összkép ennek ellenére szinte tökéletes, kiváltja a „hűha faktort”. A felhasznált anyagok minősége és az illesztések abszolút profi munkát tükröznek, nagyon egyben van a produktum. A polírozott cink ötvözetből CNC megmunkálással készült a keret, szintén erősíti a prémiumérzetet. A 159,8 × 82,5 × 8,1 milliméteres méretekkel és 225 grammos tömeggel rendelkező óriás test szintén előidézi az "azta mekkora" hatást.

A fő attrakció a kütyü elejének 83%-át elfoglaló 6 hüvelykes, 1080×1920 pixel (Full HD) felbontású IPS megjelenítő. A 2.5D kialakítású, Gorilla Glass 4 üveggel védett kijelzőnek remek a kontrasztaránya, jók a betekintési szögei, hibátlan az érintésérzékenysége, 376 ppi-s képpontsűrűséggel rendelkezik és egyszerre maximum öt ujjat képes kezelni a panel.

A kijelző felett a fény- és közelségérzékelő szenzor és a beszélgetési hangszóró, lent a túlméretezett káván a Home gombként is használható ujjlenyomat-szenzor és az előlapi kamera látható. Jobb lett volna, ha három darab kapacitív gombbal megörvendeztetnek minket és nem a kijelzőből foglalják el a helyet a virtuális kezelőgombok, valamint egy többszínű értesítési LED is elfért volna az alsó részén.

A telefon felső részén a 3,5 mm-es jack csatlakozó, lent a beszédmikrofon és a hangszóró között az USB Type-C csatlakozó kapott helyet. A készülék jobb feléről szabályozhatjuk a hangerőt, valamint bekapcsológombot nyomkodhatjuk, baloldalra pedig a SIM-tálca került.

Az edzett üveg hátlap nagyon jól néz ki, de az ujjlenyomatokat úgy gyűjti, mint Füst Milán vígjátékában, Máli néni a pénzes borítékokat, valamint a csúszóssága is átlag feletti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények