Might & Magic Heroes VII. zárt béta

Szeretném megosztani veletek a Heroes VII. zárt bétája során szerzett tapasztalataimat, élményeimet. – írta: Dyingsoul, 9 éve

Bevezető

A Heroes-sorozatot nagyon sokan ismerik, és mindig nagy reményekkel várjuk az újabb és újabb részeket. A sorozatból mindenkinek van legalább egy kedvenc része, amihez hasonlítja az összes többit, és reméli, hogy ahhoz hasonló szintet fog nyújtani a következő rész is. Számomra a legkedvesebb a Heroes II. és III. (Armageddon's Blade) volt. Miért? Egyfelől azért, mert ezek szerettették meg velem a körökre osztott stratégiai játékokat, másfelől pedig azokban az időkben, mikor ezek megjelentek, még volt annyi időm játékra, hogy éjjel-nappal együtt játsszunk a barátaimmal.

Változnak az idők, változnak az igények is. A Heroes VII. kapcsán az viszont nem változott, hogy olyan, mint egy időgép: reggel leül az ember játszani, és pillanatokon belül már csak arra eszmél fel, hogy odakinn már sötétedik...

A játék jelenleg zárt béta fázisban van. Én a bétakulcshoz egy nagyobb bevásárlóközpontban jutottam hozzá még a béta kezdete előtt, mindössze 100 forintért. Ezért az összegért kaptam egy üres DVD-tokot, amiben csak egy színes papírlap lapult meg a rá nyomtatott kóddal.

A következő oldalakon ahelyett, hogy az előző részekkel hasonlítanám össze, inkább objektíven mutatnám meg nektek, mit is tud a Heroes VII. bétája, így mindenki saját maga döntheti el, hogy neki tetszik-e a játék vagy sem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • A nagy indie lista

    Az emberek elsősorban a nagy kiadók AAA címeivel dobálóznak, pedig forradalom zajlott le a független játékok világában.

  • Társasjátékok tableten

    Mire jók a társasok mobil eszközön? Melyik társast érdemes kipróbálni? Milyen a játékélmény egy ilyen kis kijelzőn?

  • Final Fantasy XIV - A Realm Reborn

    Bátran ki merem jelenteni, hogy az utóbbi idők talán legjobb MMORPG-jét készítette el a Square Enix csapata, garantáltan leköt!