Moto Z3 Play - harmadszor és talán utoljára?

A Lenovo által 2016-ban beígért 3. modellév elérkezett és a középkategóriás Moto Z3 Play forgalmazása elindult. – írta: ghiottone, 6 éve

Bevezető

2018 június 6-án – a vállalat számára talán az egyik legnagyobb piaci részesedéssel bíró országban – Brazíliában bemutatásra került a 2018. évi középkategóriás moduláris Motorola készülék: a Moto Z3 Play. Elsődlegesen a 300 dollár alatti G széria a húzó modell a Latin-Amerikai országokban, de 400 és 600 dollár közötti prémium szegmensbe tartozó Z-k is jól teljesítenek errefelé, így várhatóan a legjobb eladási statisztikákat most is itt fogják elérni.forrás


[Moto Z3 Play]

Ahogy a modell számozásából is kitűnik elérkeztek a széria harmadik évéhez. Miért is fontos ez? - Ritka, amikor egy mobiltelefon gyártó cég tesz egy viszonylag hosszútávra vonatkozó ígéretet, amelyhez sikerül is tartani magukat. Ugyanis a Moto Z készülékek 2016-os megjelenésekor az akkori CEO által elhangzottak alapján az elkövetkező három évben kiadásra kerülő Z-k garantáltan kompatibilisek lesznek az akkori, forgalmazásban megjelent moduláris kiegészítőkkel, azaz a „Mod”-okkal.


[Moto Z3 Play sajtó videó]

A Z2 Play-nél egyes retail csomagolásban korábban már előfordult, hogy gyárilag tartalmazott a doboz egy JBL Soundboost 2 Mod-ot, illetve némely forgalmazó ajándékba adott egy-egy Mod-ot a készülékhez. Ebben az évben – valószínűsíthetően az első generációs Z-k után a második generációnál lefaragott akkumulátorok miatti negatív felhasználói visszajelzéseknek köszönhetően – mindegyik retail Z3 Play doboza tartalmaz egy 2200 mAh kapacitású Moto Power Pack-ot.


[Moto Power Pack mod]

Eddig mindegyik Z bemutatásakor kiadtak egy újabb modot, de ez most elmaradt, mivel áprilisban - a 2 JBL hangszóró mod után a - Motorola egy saját gyártású sztereó hangszóró modot is kiadott, ami a JBL gyártmányúakkal ellentétben olcsóbb és önállóan nem tölthető, csak együtt a telefonnal. Itt körülbelül ezt mutatták meg újra. Az augusztus másodikán debütáló - eddigi információk szerint, csak "Verizon Only" - Z3 mellett egy 5G mod bemutatására került sor. Az 5G Moto Mod csak a Verizon 5G szolgáltatásának elindulása után kerülhet forgalmazásba. A hivatalos termékoldal szerint először a Z3, majd a Z2 készülékeken lesz elérhető a szolgáltatás, ha csatlakoztatjuk a modokat hozzá.


[moto stereo speaker mod]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények