MTH 2010 a BGS fényében

Idén is megrendezésre került a magyar számítógépes modderek kiállítása és versenye. – írta: jones965, 14 éve

Eredményhirdetés

Elérkeztem a beszámolóm végéhez, vagyis a rendezvény csúcspontjához, magához az eredmény hirdetéshez.

Természetesen, mivel a technika és a rendezvényt biztosítók folyamatos internet kapcsolatot biztosítottak számunkra, így ezt is élő közvetítés formályában rendeztük meg, ami itt visszanézhető.
Nem kis izgalom előzte meg az eredmények kihirdetését, hiszen ki az a versenyző, legyen itt szó bármilyen jellegű megmérettetésről, aki nem azért áll szimbolikusan rajthoz, hogy valamilyen helyezést, elismerést ne váltson ki. Nos ez utóbbi senki számára nem maradt el, mivel a Dremel jóvoltából minden nevező kapott ajándék csomagot, benne különböző ajándékokkal. Kéziszerszám forgalmazóról lévén szó, nem maradhatott el a díjazás részükről azok felé sem, akik a radikalmod oldalán végzett kiemelkedő munkájuk révén kaptak különféle moddingoláshoz nélkülözhetetlen eszközöket. Ezúton is gratulálok a díjazottaknak!

Elérkeztünk a díjazáshoz, a tényleges eredményhirdetéshez.
Általában itt szokott megtörténni, hogy a kihirdetés után megy a súgás-búgás, hogy miért éppen az övé, stb,stb. Nos ez most elmaradt, köszönhetően a szakmai zsűrinek, akik egymástól függetlenül pontozták a kiállított gépeket, majd ezeket összesítve hozták meg kategóriánként a végső sorrendet.

Casemod kategória:

III. helyezett: Biró Tamás -terep - Iron man
II. helyezett: Nagy Gábor -Nagyizom - Illuminated mind
I. helyezett: Kerekes János - jones965 - Infernal Kandalf

Casecon kategória:

III. helyezett: Várkúti Csaba -pajszer - Mirror
II. helyezett: Fresli János -Soccer - Nohab PC
I. helyezett: Barabás Gábor -Bari - Pincegép

A cikk írójának díjazott gépéről több fotó itt.

Az eredményhirdetést követően gyakorlatilag el is értünk a rendezvény zárásáig, lévén 20:45. Ezekután minden kiállított gépről készült pár fotó, valamint a közösségünkről is, melyet az alábbi linken találtok meg. Utolsóként, de nem utolsó sorban pedig hatalmas köszönet Joy-nak és BaluC-nak, akik oroszlánrészt vállaltak abban, amit most röviden pár sorban fentebb leírtam.

Zárszó képen még egy pár gondolatot:- részemről nagy öröm volt részt venni a kiállításon, bár a teljes BGS részleteit csak felületesen és kamerával a kezemben követtem le, de ettől függetlenül számomra nagy élmény volt mind kiállítóként, mind pedig szervezőként részt venni most már bátran mondhatom: eme jelentős eseményen, amit csak így hívnak: MTH 2010.

A helyszínről közvetített és rögzített videókat összesítve az alábbi linken érhetitek el.

Jövőre -Veletek - MTH 2011

Sziasztok!

Azóta történt