Nvidia 3D Vision Discover

Adott egy 3D képes videokártya, és egy régebbi technológia, de vajon mit lehet kezdeni velük ? – írta: mrhitoshi, 14 éve

Beüzemelés

Szóval a beüzemelés nagyon egyszerű. Először is belépünk az Nvidia vezérlőpultba.

Ha beléptünk, itt kiválasztjuk bal oldalt a Sztereoszkopikus 3D beállítások opciót.

Kép

„Sztereoszkopikus 3D beállítások engedélyezése” című kockát kipipáljuk.

Kép

A mélység opciónál tudjuk a mélységet növelni azaz, mennyire jöjjön ki a képből az emberke.
Ha ez megvolt, alul található egy „Sztereoszkopikus 3D tesztelése” című terület, és onnan kiválasztjuk a Beállítás varázsló futtatását.(Ha véletlen automatikusan indul el egy kékes valami, nem kell megijedni ez volt a cél!)

Ha elindult egy kékes-lila telepítős varázsló, akkor az első lépésben válasszuk ki az Nvidia 3D Vision Discover opciót, és ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a tovább gombra.

Kép

Átvált a varázsló egy pirosas színűre. Itt FEL KELL VENNI a szemüveget, és egyszer a jobb, egyszer a bal szemmel kell megnézni a háromszögeket, és a hatszögeket. Ha valaki nem nagyon értené, mit kell csinálni, a telepítő varázsló ugyan úgy leírja, mit kell csinálni. (Itt a képeken nem pirosas színű a telepítővarázsló, mert nem tudta lefotózni a Fraps!)

Kép

Ezután bejön egy „hangyás” kép, itt is fent kell, hogy legyen a szemüveg, mert a nélkül nem fogod látni, amit kell!

Kép

Ha mindennel megvagyunk, akkor el kell fogadni a feltéteket, és befejezés gomb. Ezután 3D-s képeket fog vetíteni, szóval érdemes fent hagyni a szemüveget. A Játékokkal való kompatibilitás megtekintése opcióban (bal oldalt NV Vezérlőpult), meg lehet nézni, hogy a kívánt játék milyen mértékben kompatibilis ezzel a technológiával.
A Billentyűparancsok beállításoknál lehet beállítani, hogy a játékok alatt milyen billentyű kombináció hozza elő az adott opciót.
Ha mindennel megvagyunk, jöhetnek a játékok.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!