Oittm Bluetooth hangszóró

Bírja akksival bőven, rettentően jól szól, és a háló mögé rejtett fényjáték is nagyon hangulatos. – írta: mrgergoke, 8 éve

Bontogatás

Egy hosszú, tégla alakú, nagyon minimalista kartondoboz volt egy fehér borításba belehúzva, így többszörös védelmet kapott a termék a szállításhoz. A külső borításon szerepel némi infó, ezt megcsodálhatjátok pár perc múlva lent, a saját képeimnél. A karton dobozkában a henger alakú, fém házas hangszóró feküdt két szivacstéglával a végein, használati utasítás, plusz a doboz egyik végén egy másik kis dobozkában egy microUSB töltőkábel, meg egy 3,5 mm-es jack-jack audiokábel a vezetékes bemenethez.

A leírás szerinti 3600 mAh-s akksit rögtön éreztem, ahogy kivettem a lényeget. Határozott tömege van, de szerencsére nem kényelmetlenül nehéz. Nem hazudtak, nagyon masszív fém rács veszi körül az elektronikát, egyedül a két vége műanyag borítású. A dizájnt hibátlannak találom. Láttam már szebbet, de inkább jó és funkcionális legyen, mint feltűnően szép. Arról nem beszélve, hogy szerintem ez is jól néz ki. Egyetlen Oittm felirat szerepel az egyik oldalon, a túloldali mikrofonnal egy vonalban. A hangszóró természetesen hosszában sztereó, de felállított használatra is fel van készítve, ugyanis csúszásgátló korong van az egyik talpán. Ugyanezen a felén, oldalt helyezkedik el a már emlegetett mikrofon, illetve a töltési lehetőséget adó microUSB és a 3,5 millis jack port, egy állapotjelző LED, valamint a bekapcsológomb. A másik oldalt homorú műanyag felületen helyezkednek el az érintőgombok, a halvány fehér, de annál stílusosabb felfestésekkel.

Az összeszerelésre ugyancsak nem lehet egy szavam sem, mivel nem recseg, nem lifeg, nem lötyög, teljesen jól össze van rakva. Kellemes csalódás volt a kezeim közé venni, nem számítottam ilyen határozottan pozitív megjelenésre. Ezek után már csak abban reménykedtem, hogy legalább ilyen jól is szól.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt