OUKITEL K10 – családban marad

Az OUKITEL K10 reklámkampánya egyértelműen az áramforrás köré épül, amelyben nem is fogunk csalódni. – írta: bloggiold, 6 éve

Bevezető, tartozékok

,,Mindig azt gondoltam, hogy a rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. Egy barátom éri el, családban marad” – mondta a száguldó cirkusz hétszeres világbajnoka egy BBC interjúban. A kínai gyártó fejében is valami hasonló fogalmazódott meg. A világ legnagyobb akkumulátorával szerelt okostelefonját házon belül győzték le, a K8000 személyében. Az üzemidő királyának uralkodása tiszavirág-életű volt, az új bajnok megérkezett.

Az OUKITEL K sorozatának legújabb tagja és egyben a család zászlóshajója 11.000 mAh kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet! Az OUKITEL K10 reklámkampánya egyértelműen az áramforrás köré épül, amelyben nem is fogunk csalódni. A telefon másik kiemelkedő tulajdonsága a gyorstöltési technológia, de erről majd később.

A mobilok Mekkájában, 2007-ben alapított cég az eddig megszokott figyelemfelkeltő narancssárga színű dobozt, a kínai kultúrában a bizalmat és a nagy értékeket szimbolizáló feketére cserélte.

Ahogyan a csomagolással, úgy a belbeccsel sincs gond, kifejezetten korrekt a doboz tartalma. Alaptartozékként kapunk egy 5V/5A-es hálózati töltőfejet, egy hozzá való Type-C USB kábelt, egy SIM-tűt, valamint a szokásos papírhalmazt. További extraként jár még szilikon tok, kijelzővédő üvegfólia – amelyből gyárilag is van egy az előlapon –, OTG-adapter és USB Type C – jack átalakító.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt