Quanguan Tiger 131

Bizonyos szempontokat figyelembe véve megfontolandó alternatívákat vehetünk a Távol-Keletről... – írta: CounterBoci, 4 éve

Végjáték

A végeredmény 352x127x152mm, tehát nem kicsi.

Összességében jó véleménnyel vagyok a termékről az életkori besorolás kivételével. A felhasználás módja dönti el számomra, hogy mennyire ajánlom másoknak is.

Gyereknek nem, mert nagy erő kell az összeillesztéshez, a szétszedéshez pedig sok esetben kés. A lánctalp ugyan működik, de a nyüstölést nem szereti, olyankor aknára futunk és jöhet a szerelőbrigád.
Nekik ha már Kína, ezen tapasztalatok alapján több kisebb készletet vennék, amik nagyobb elemekből állnak, több egyszerűbb járművel, sok figurával, kiegészítővel.

Serdülőnek akkor, ha érdeklődik a világháború iránt és szeret legózni. Igen kedvező ára miatt komplett hadosztályokat lehet összerakni minden nemzetből, van választék bőven, ha ez az érdeklődési kör. Olyannyira, hogy először azt hittem csak a WoT-vonatra ültek fel Kínában, de ehhez képest mindent kapni, ami a világháborúhoz köthető.

Felnőttnek nyugodt szívvel, mert számukra megbocsátható hibái vannak szerintem az árához képest, és ott úgyis a gyűjtői polcra kerül.

Bizonyos szempontokat figyelembe véve úgy gondolom megfontolandó alternatívákat vehetünk a Távol-Keletről.

Előzmények