Realme Pad tablet

Az olcsó táblagépek versenyében próbál szerencsét a realme Pad. 3/32 GB 65.000 Ft-ért. Ez kell nekünk? – írta: bostone, 2 éve

Kamerák

Képrögzítésben két 8 megapixeles kamera siet segítségül, amelyek egyébként a fogfájás tüneteit képesek enyhíteni, ha a bizonyos területet lefotózzuk és két szem fájdalomcsillapítót egy pohár vízzel lenyelünk. Talán ebben a mondatban több füllentés is tetten érhető, mint az indokolt lenne, ennek ellenére a táblagépeket rendszeresen ellátják kamerákkal. Nehéz elképzelni azt az élethelyzetet, amikor mobil nem áll rendelkezésre, tablet viszont igen.

Alapszintű képességek jellemzik a fotós és videós részleget. Alapszintű a kamera menüje is, némi módosítási lehetőség adott, de inkább puritánnak vagy fölöslegesnek nevezném. A megfelelő rész aláhúzandó.

Amit kapunk: ötszörös digitális zoom, választható fókuszpont, változtatható rekeszérték.

A videók maximuma 1080p 30fps. Az alakzatok felismerhetők, Van Gogh műveivel nem összetévesztendő produktumot prezentál, (ha nem nagyítunk a képekbe). Dokumentum fotózáshoz kiváló, amennyiben elég a fény, mert villanó az nincs. A szelfi kamera széleslátó objektívvel van felszerelve, csodát azért ne várjunk. Helló, jól vagyok! üzenethez megteszi.

Itthon választhatunk a Wi-Fi és LTE (4G) verziók közül, a kezdő 3/32-től a legerősebb 6/128-as változatig. GPS mindegyik modellhez adott, A-GPS, GLONASS, BDS támogatással elég jó hatásfokkal működik alföldi körülmények között.

FM rádió nem található a tarsolyban, mint ahogy NFC sem.

Bluetooth 5.0, A2DP, LE, amit kapunk még a csomagban. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot is az átlagos kínálatot erősíti.

Szenzorok tekintetében rendelkezésre áll a gyorsulásmérő, gyro és a proximity.

A töltés kizárólag vezetéken keresztül történhet, viszont ha mobilunk igényel némi energiát, akkor a realme Pad készen áll táplálni más eszközöket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • iPad Minim balladája

    Időutazás aprópénzért: avagy lehetséges egy használhatatlanra frissített régi iPad Mini feltámasztása?

  • Chuwi Ubook 11.6

    Viszonylag olcsó, jól használható tabletet kerestem Windowszal vagy Linuxszal.

  • Amazon Fire HD 10 tablet

    Tüzes tablet kompromisszumokkal, elfogadható áron. Ha bírod a reklámokat, akkor még olcsóbb is lehet...