Ryzen 3 3250U teszt

A legkisebb Picasso festi a kijelzőre az FPS-eket avagy egy alsókategóriás laptopot Ryzen alapokon. – írta: bacsis, 3 éve

Összegzés

Igen, ez egy alsókategóriás gép, egy alsókategóriás APU-val. És az alsókategóriás gépeknek törvényszerű, hogy gagyi anyagból kell készülnie. És ez most is így van. Ám mégsem tudom / akarom leszólni ezt a gépet, mert nagyon korrekt a kijelzője, a tocuhpad is teljesen jól kezelhető, és van dedikált egérgomb, ami nálam nélkülözhetetlen, hiába a nagyon vékony kialakítás, a hűtés ellátja a feladatát, mellékesen megjegyzem, nem éreztem forrónak a gépházat se alul, se a billentyűzet irányából. A Ryzen 3 3250U teljesítményével meg, ha helyén kezeljük a dolgokat, szintén meg lehetek elégedve.

Ami tetszett:
- jó kijelző
- erős nyers CPU-erő
- korrekt IGP-teljesítmény

Ami nem tetszett:
- memória single channel üzemmódban
- még ide sorolhatnám, hogy tuti nem bővíthető ez a még típusszámasincs laptop, fix az akku, és ide a rozsdás bökőt, hogy a RAM forrasztott, de mivel elsősorban most a Ryzen 3 3250U-n volt a hangsúly, és azt teszteltem, és csak másodsorban értékeltem magát a gépet, így most ezt annyira mégsem fogom felhozni negatívumként.

Azóta történt

Előzmények